Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899

Bestilling: Hos Mixx Travel kan du bestille reisen i vores kontor, over telefonen, eller via internet på våres hjemmeside og e-mail.

 

Valg av reisemål: Sol, strand, eller noe halt annet? Leilighet, hotell, rundtur, eller golf? Det kan være vanskelig å velge mellom de mange feriemålene som er tilgjenlig og alle de spennende aktivitetene som følger med, spessielt om det er mange som skal bli enige. Våre reisekonsulenter har god kunnskap om hotellene, destnasjonene og de mange aktivitetene på de forskjellige stedene.

 

Guideservice: Vær oppmerksom på at at vi ikke har skandinaviske guider på våre destinasjoner som Krete, Nord-Kypros og Jordan. Lokale engelstalende guider er alltid tilgjengelig via telefon. Nummeret finner du i velkomstbrevet du vil mota på bussen eller i informasjonsmappen på hotellet.

 

Pass og Visum:

For de fleste land utenfor Schengen må passet være gyldig 6 måneder etter hjemkomst. Passet må være skadefritt for at det skal være gyldig. Sørg for at passet er oppbevart i safe eller låst koffert om du ikke bærer det med deg. Barn må ha eget pass. Reisende med andre pass enn ordinære norske pass må selv undersøke om de trenger visum for innreise. Reisende som ikke er norske statsborgere, som har norsk fremmedpass samt norske statsborgere som er født under en annen nasjonalitet, må selv undersøke om de behøver visum og sørge for å ha gyldig innreisetillatelse til ferielandet. Det søkes gjennom vedkommende lands ambassade/konsulat. Opplysninger om visum og utenlandske ambassader/konsulater i Norge fås ved henvendelse til Utenriksdepartementet, og på deres hjemmeside. Mixx travel tar forbehold om endringer og henviser til respektive lands ambassade/konsulat og Utenriksdepartementet, som til enhver tid er oppdatert.


Tyrkia

Visum til Tyrkia kjøpes før man reiser. Det gjør du på www.evisa.gov.tr. Prisen er 20 USD per person og du betaler online med kort og får visumet med en gang. Det MÅ printes og tas med når du skal reise. Norske pass MÅ være gyldige i minst 6 måneder fra ankomstdato. Det kreves visum for opphold inntil 90 dager for reisende med norsk pass. Visumet kan kun betales med Euro eller US Dollar. For opphold over 90 dager må du selv søke om visum. Opplysningene gjelder for norske statsborgere som er født i Norge. 

Både ordinære pass (røde) og nødpass (oransje) kan benyttes for å søke om e-visa. Skal man reise med nødpass og søke om e-visa så må man velge «Ordinary» som kategori for pass.
Passet (uansett om det er ordinært pass eller nødpass) må ha en gyldighetstid på minimum 6 måneder, eller lengre, fra innreisedato til Tyrkia.

Hvis du har reisebevis for flyktninger (grønt) må du søke om visum på vanlig måte via den tyrkiske ambassade i Oslo og kan ikke benytte denne e-visa løsningen. Man må søke om visum på den tyrkiske ambassaden i god tid før avreise. For mer informasjon 
klikk her» 

Tyrkias ambassade i Oslo tlf. 22 12 87 60

Link : https://www.evisa.gov.tr/en/Generelt

For medborgere med andre nasjonaliteter kan visum være påkrevd. Ta kontakt med den aktuelle ambassaden. Bestill visum i god tid før avreise. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i visumreglene. 
Spedbarn må også ha pass med foto. Mixx Travel er ikke ansvarlig for følgene av at reisende ikke har gyldig pass eller visum.

 

Utlandske borgere bør kontakte de respektive ambasadene for å få informasjon om kravene til pass og oppholdstilatelse. HUSK at du er ansvalig for at passet ditt er gyldig og ellers overholdergjeldene regelverk i det akutelle landet. Blir du nektet innreise eller utrsie i landet på grund av overstående, kan Mixx Travel ikke holdes ansvarlig for eventuelle overheadkostnader.

 

Ordrebekreftelse: Når du har gjort din bestilling kan du enkelt skrive ut din bekreftelse på www.mixxtravel.no . Under fanen ‘’Min tur’’. Om du har oppgitt e-postadressen din under bestilling, mottar du automatisk en ordrebekreftelse på din e-mail. Vi ber deg om gå gjenomgå bekreftelsen på din bestilling så fort du motar den. Er navnet riktig bokstavert, stemmer invarteingen med det du ønsket, er reisedaton korekt osv. Skulle det være noen feil av det miste, vennligst kontakt oss umiddelbart. Vær oppmerksom på at bestillingsbekreftelsen er en bekreftelse på bestillingen din og at det er din plikt å sjekke at innholde er korekt.  Ved innbetaling av despositum eller hele besløpet har du akseptert vilkårene som er angitt i bestillingsbekreftelsen, katalog, gjeldene prislister sant reisevilkår.

Husk at alle spesielle forespørsler og avtaler må skrives på reisedokumentet. Vi forbeholder oss retten til å vente på hotell eller reisebekreftelse fra reisemålet. Din bestilling kan ta opptil 1-3 dager før den er bekreftet.

 

Avbestillingbeskttelse: Kan kjøpes ved beatilling, -og kan ikke tilføyes senere. Les våre vilkår og betingelser ‘’Generelle reisevilkår for pakkereiser’’ der ser du vilkår for avbestilingsforsikring.

 

 

Resiseforsikring: De blå EU-forsikringskortene gjelder ikke for reise til Tyrkia, da de ikke er inkludert i avtalen ! Det er derfor viktig og ha riktig reiseforsikring. Sjekk alltid hvilen type forsikring du har og hva som er inkludert i din forsikring. Om du har inboforsikring bør du skjekke om den inkluderer reisebeskyttelse utenfor norden. Vi sammarbeider med privatesykehus og leger på våre destinasjoner. Du kan betille en reiseforsikring vie ERV. Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke er ansvarlig for forsikringsspørsmål, og at vi ikke kan ta noen avgjørelser mellom forsikringstakeren og forsikringsselskapet.

 

Reisebevis/Biletter: Når din reise er fult betalt kan du skrive ut ditt reisebevis/bilett på www.mixxtravel.no under fanen ‘’min reise’’. Om du har skrevt inn din mail adresse vid bestilling kommer ditt reisebevis/ bilett sent automatisk til din mail. På din bilett står det avgangstider og ankomsttider i lokal tid, hotelreservasjon, transport mellom flyplassen og hotellet sant evt. Andre inkluderende aktiviteter. Du vil mota ditt boardingkort og setenummer når du sjekker inn på flyplassen. Vær spesielt oppmerksom på avgangstider ved sen avgang -  husk at datoen endres ved midnatt. Hvis du er i tvilom dagene, er du velkommen til å kontakte våre reisekonsulenter. Mixx Travel er ikke ansvarlige om du møter for sent til innsjekking på flyplassen.

GRUPPEREISER

Vi har en spesialavdeling for gruppereiser, og ønsker å sende deg spesialtilbud på flybiletter, hotellopphold og spesielle arrangementer eller konferanser. Vær ute i god tid med din bestilling, vi vil gjerne ha plass til alle i gruppen. En gruppereise betraktes som en smalet reservasjon, så betaling av depositum og restbeløp må betales samlet. For gruppereiser gjelder samme regler som for charterturer. Betalt depositum kan ikke overføres til en annen chartertur eller til de enkelte deltakere på den andre eller samme reisen.

KONFERANSE :

Mange av våre hoteller tilbyr konferansefasiliteter og kan hjelpe til med å arrangere møter og organisere woekshos. Kontakt vår gruppeavdeling for råd og få et skreddersyk tilbud.

RESTPLASSER/SISTE MINUTT BESTILLING

Når du bestiller en reise i siste minutt kan det hende at hotellet er fult. I disse tilfellene forbeholder vi oss retten til å flytte våre gjeter til et annet hotell av samme kategori.

USPESIFISERTE REISER: 

Uspesifiserte reiser er av laveste standar, og bør bare velges om du ikke stiller noen krav til hotellets standar, fasiliteter og beliggenhet. Hotel, sant området og by vil bli opplyst ved ankomst til destinasjonen, vi kan ikke gi yttligere informasjon når du bestiller reisen, da vi heller ikke kan mota ønsker for uspesifiserte reiser. Uspesifiserte reiser anbefales ikke for familier med barn. Innkvartering kan forekomme i hoteller, leiligheter eller rom som ikke er oppført på vår hjemmeside. Det er ingen garanti for privat bad og toalett. Skjer invarteringen i delt leilighet er det ingen garanti for at rommet kan låses. Hotelendring kan skje i løpet av ferien, men 12 timers varsel. Måltider og rengjøring er ikke inkludert i prisen på uspesifiserte reiser. Du kan ikke forvente guideservice på en uspesifisert reise.Transfer er ikke inkludert, men kan bestilles mot en ekstra kostnad. Hvis du rieser alene betaler du et enkeltromstilskudd, som garanterer at du har ditt eget hotelrom eller rom i en delt leilighet, under de samme vilkårene som nevnt ovenfor.  Det motas ingen klager over indkvarteringsstandaren, faciliteter eller område.Innkvartering kan forekomme i små byer eller landsbyer rundt destinasjonen som er angitt på billetten. Destinasjonen som er oppgitt på biletten, er bare en beskrivelse av området i landet du reiser til, med samme forhold som er navnt ovenfor.  

 

 

ØNSKER

Har du spessielle ønsker i forbindelse med resen: Havutsikt, bo laft, bo side om side eller for eksempel plassering i flyet, vennligst be om dette ved bestilling.  Det skal understrekes at vi ikke kan garantere at dine ønsker blir oppfylte, men at vi alltid vil videresende dine øsnker til hotellet, flyselskapet etc. Romfordeling skjer på destinasjon, og vi kan ikke alltid sørge for at dine spessielle ønsker blir oppfylt. Vi ber om at ingen forhåndsforespørsler blir gjort til våre guider eller til hotellets personal, da de heller ikke har mulighet for å garantere dine øsnker før ankomst.

Merk at i enkelte hoteller er det mulighet å betale et gebyr for å sikre et bestemt sted, for eksempel med havutsikt og at på de fleste av våre flyreiser er mulighet for å bestille et bestemt sete mot et begyr.  

 

Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost