• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99

Belek er Tyrkias golfparadis. Bare 40 km øst for storbyen Antalya ligger Belek som en oase med golfbaner av høy internasjonal standard. Få det beste av alle verdener med golfspill på noen av Europas beste baner, mye sol og varme og muligheten til å slappe av på de vakre strendene i nærheten. Her er også noen av de beste hotellene på sørkysten, med fire- og femstjernes luksus.


Belek er luksus i førsteklasse. Et paradis for golfere på alle nivåer. 14 av de beste banene i Europa er samlet her i det milde klimaet, så mulighetene for golf i vakre omgivelser er nesten ubegrensede. Hotellene er av samme høy standard og ligger perfekt plassert mellom strendene og de vakre banene. Belek lokker med sin beliggenhet helt ned til Tyrkias sørkyst med et behagelig klima hele året. I tillegg til golf er det mange aktiviteter på land og i vannet. Hvis du vil ta en tur til storbyen, ligger Antalya by bare 35 km unna. 

Strendene

Strendene i Belek har fra naturens side grov kornsand, men flere av luksushotelene har erstattet den med fin sand. Langs den kilometer lange kysten har hotellene innredet vakre områder hvor gjestene kan slappe av under parasollene i solsengene, med uteservering langs strandkanten fra det vennlige personalet.  De fleste luksushotellene har utstyr for en fin dag på havet.  Enkelte steder langs stranden gyter de truede havskilpaddene, og vi ber deg derfor om å vise hensyn til deres egglegging. I tillegg anbefalers det at gjestene ikke blir på stranden etter mørket faller av samme grunn.


Shopping
Belek by har et lokalt sentrum med restauranter, kafeer og et koselig torg. Her finnner du små brostensgater fylt med butikker som tu'ilbyr gode tilbud på klær og lokale varer. En gang i uken er det også et stort marked i Belek, som ligger nær busstasjonen. For folk med litt større krev til shopping, anbefaler vi en tur til Antalya, hvor alt kan kjøpes. Gå rundt i den fine basaren eller opplev den store shopping gaten med alle de kjente merkene. 

Spør eventuelt hotelets resepsjon eller en av de lokale bussen, eller bestill en taxi. 


Restauranter og natteliv
Du finner små restauranter i gatene rundt hotellene, med et bredt utvalg av måltider. Spis lokalt eller få noe mer europeisk hvis du er i humør for det. Senere på kvelden finner du diskoteker på de fremstjernes hotellene, hvor en liten avgift garanterer deg hunkende rytmer inn i de små morgentimene.


Fakta om Belek


Flyvetid: Beregnet flyvetid fra Oslo 4 timer 15 min


Transfer: Fra flyplassen i Antalya til det første hotel i Belek tar omkring 30 minutter (35 km). Transferen skjer med Mixx Travel guider eller med noen av våre lokale agenter. Det kan forekomme at det ikke er en guide med i bussen. I slike  tilfeller blir informasjon gitt til gjestene på flyplassen like før bussen går til din destinasjon. 


Pass og visum: For norske statsborgere kreves ikke visum til Tyrkia  (for reiser opp til 90 dager) men passet må være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejsen. Er du statsborger i et annet land skal du kontakte den tyrkiske ambassade i Oslo .Tlf 22128760


Tidsforskel: Norsk tid + 1 Time, Vintertid + 2 timer.


Land: Ring +90 efterfulgt av det tyrkiske telefonnummer, vil du ringe til Sverige, Danmark eller Norge skal du ringe hhv. 0046 eller 0045 eller 0047 etterfulgt av telefonnummeret.
Vaksinasjon:  Det er ingen kjente krav til vaksinering. Kontakt lege eller vaksinasjonsklinikk.


Innbyggere: Belek har ca 10.000 indbyggere og som under sommeren stiger til ca 25.000 indbyggere

.
Priser mad: Den gennemsnitlige pris for en to retters middag er ca. 120 kr. pr person. En øl koster omkring 20 kr.


Priser i øvrigt: I butikken: 1 liter vann ca. 3 kr, sodavand (33 cl) omkring 4 kr., hvitt brød ca. 2 kr., Chips 200g ca 12 kr.


Strender: Lange grovkornede sandstrender med private dele, som eies av hotellerne.


Natteliv: Restauranter og kafeer i Belek sentrum og golfklubb restauranter.


Aktiviteter: Vannpark, vannsport, dykking, tennis, fotball, golf etc.


Penge:  Kreditkort betaling accepteres i begrenset grad. I minibankene kan de vanligste kredittkortene brukes. Veksl kun kontanter i banken eller på godkendte vekselkontorer. 


Ramadan og helligdager 2021: Nyttårsdag: 1. januar. Børnenes dag: 23. april. Arbejdernes dag: 1. maj. Atatürks mindedag samt ungdommens sportsdag: 19. maj. Den 13. april begynner den muslimske fastemåned Ramadanen. I denne periode vil offentlige kontorer og banker ha begrensede åpningstider. Slutten på ramadanen markeres med 3 helligdage (13 -15. mai). Kurban Bayram (offerfesten): 20.juli -23. juli. Sejrens dag: 30. august. Republikkens dag: 29. oktober.

 

 

Været i Belek

Jan Feb Mar Apr Mai Jun
13°c 14°c 16°c 21°c 25°c 28°c
Jul Aug Sep Okt Nov Des
30°c 33°c 30°c 26°c 22°c 18°c