• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99

Agii Apostoli er et vakkert strandområde på vestsiden av Chania som består av flere små bukter med gyllen sand. Området er populært blant både lokalbefolkningen og turister, og er fylt med furutrær, campingplasser og kommunale lekeplasser. Til tross for nærheten til livlige badebyer som Kato Stalos og Platanias, har Agia Apostoli beholdt sin sjarm og klart å unngå masseturisme. Området har noen få hoteller og er også kjent som Daratsos. Byen byr på fantastiske strender, frodige landskap og en avslappende atmosfære som tiltrekker seg turister som er ute etter både en ekte strandferie og en kulturell opplevelse.Strendene i Agii Apostoli


Den absolutte juvelen i Agii Apostoli er Chrissi Akti-Gold Beach. Stranden tiltrekker seg lokalbefolkningen og tilreisende på de varmeste sommerdagene, og skaper en glad og avslappende atmosfære. Stranden ligger ca. 2,5 km nordøst for Chania sentrum. Chrissi Akti er kjent for sitt krystallklare vann, fine sand og avslappede atmosfære. Stranden er populær blant både lokalbefolkningen og turister, og byr på gode muligheter for bading, soling og ulike vannsporter. Det finnes flere restauranter og barer på stranden som tilbyr forfriskende drinker og deilige lokale delikatesser. Chrissi Akti er det perfekte stedet for en avslappende dag på stranden på Kreta.

Andre gode strender i nærheten av Agii Apostoli er den barne- og familievennlige Iguana Beach og Yannis Beach, en dyp bukt omgitt av klipper der du kan snorkle.


Shopping i Agii Apostoli

Shoppingmulighetene i Agii Apostoli er begrensede, så vi anbefaler et besøk til Chania.
 

Restauranter og underholdning


Hvis du liker middelhavsmat, finnes det en rekke gode restauranter i Agii Apostoli, blant annet Ristorante Pergola og Angelos restaurant.

Utelivet er ganske rolig i Agii Apostoli. Det finnes et utvalg av kafeer og barer i sentrum, men hvis du vil danse til den lyse morgen, anbefaler vi at du drar til Chania, ca. 5 km unna, eller Platanias, ca. 8 km unna.

Informasjon om Agii Apostoli

Beregnet flytid fra f.eks. Oslo Gardermoen: 4,5 timer
Transfer: Fra Chania flyplass tar det ca. 30 minutter å kjøre til Agii Apostoli (30 km).
Tidsforskjell: 0 timer
Telefonsamtaler: Slå +30 og gresk telefonnummer. Hvis du vil ringe til Norge, slår du +47 og telefonnummeret. Eventuell første null i nummeret skal utelates.
Vaksinasjoner: Ingen vaksinasjoner er påkrevd. Rådfør deg med legen din hvis du er usikker.
Befolkning: Byen Chania har ca. 150 000 innbyggere. Om sommeren, inkludert turister, har Kreta opptil 1 million mennesker.
Gjennomsnittsprisen for en to-retters middag er ca. 23 euro per person. En øl koster ca. 3,5 euro og sigaretter ca. 5 euro.
Strender: De fleste hotellene har egne strender.
Uteliv: Diskoteker, klubber og barer i de største feriebyene.
Aktiviteter: Strandaktiviteter, vannsport, dykking, snorkling, tennis, fotball, fotturer.
Valuta: Kretas valuta er euro. Kredittkortbetaling aksepteres i de fleste butikker og hoteller, mens minibanker aksepterer de vanligste kortene.

Offentlige helligdager i 2024 :

Nyttårsdag: 1. januar
Helligtrekongersdag: 6. januar
Nasjonaldagen: 25. mars
Langfredag: 3. mai
Påske: 5.-6. mai
Pinse: 23. juni
Kristi himmelfartsdag: 15. august
«Si nei»-dagen: 28. oktober
Jul: 25.-26. desember


Været i Agii Apostoli

JanFebMarAprMaiJun
15°c16°c17°c20°c24°c27°c
JulAugSepOktNovDes
29°c29°c26°c23°c20°c19°cDenne teksten er skrevet av Fredrik Kinnunen og Kirsi Baran i fellesskap. Begge har jobbet for Mixx Travel siden 2020.