• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99

 

Hvor er de beste strendene i Side?


En dukkert i havet og mye sol er en selvfølge når du besøker Side og her finner du også to av den tyrkiske rivieraens beste sandstrender med finkornet sand og turkisblått vann. I Side er det to hovedstrender å velge mellom: Øststranden og Veststranden. De ligger på hver sin side av byen så uansett hvor du bor i Side, er du nær en av dem. Veststranden har et litt større utvalg av vannsport, restauranter og utleie av parasoller og solsenger enn Øststranden ellers er strendene ganske like.

Noe som er verdt å huske på er at du vanligvis kan bruke solsengene gratis dersom du kjøper noe fra restauranten som leier ut senger på den delen av stranden du er på. Men velger du en annen restaurant og de ser det, er det en risiko for at de tar en relativt høy pris for solsengen når du skal reise.
Finn hotell i Side her


West Beach, Side - perfekt for familier


Veststranden i Side strekker seg over ti kilometer og er svært populær blant barnefamilier. Den fine sanden er fantastisk til lek og til å bygge store sandslott med. Det er et stort utvalg av restauranter, barer og vannsport når du trenger litt ekstra mat, drikke eller adrenalin. Dette er den beste stranden i Side for barnefamilier, vannet her er grunt og det er ikke mye steiner i vannet.

Øststranden i Side er en litt roligere strand


Her på Øststranden i Side blir vannet raskt dypere enn på Veststranden. Så hvis du vil snorkle eller dykke eller ikke vil gå langt for å ta en dukkert, er denne stranden bedre egnet. Vannet er klarere på denne siden og her er tempoet litt roligere og faktisk litt mindre turister. Det er et litt mindre utvalg av restauranter og vannsport, men det er nok for en herlig dag på stranden. Siden vannet raskt blir dypt og det er litt flere bølger her, vil vi ikke anbefale å ta med små barn hit.
Her er vår Side reiseguide!

Strandpromenaden i Side


Benytt anledningen til å gå langs promenaden som går hele veien fra Side til Kumköy og deretter mot landsbyen Evrenseki. Underveis finner du flere koselige restauranter hvor du kan finne noe å spise eller drikke i solnedgangen etter en lang, deilig dag i Side. Promenaden er også perfekt for en joggetur.