• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99

 

Hvor er de beste strendene i Kusadasi?


Ønsker du å få det beste fra to verdener med sol og ferie på fantastiske strender, samtidig som du har nærhet til gamle koselige nabolag med både underholdning og shopping? Da er Kusadasi åpenbart ditt neste feriemål! I Kusadasi er det mange strender å velge mellom, både store og små. Noen av de mest populære strendene er den offentlige stranden (som vi her kaller Public Beach), Ladies Beach og Long Beach. Både Ladies Beach og Long Beach ligger kun få minutters busstur fra sentrum, perfekt for deg som ønsker å benytte deg av forskjellige strender under ferien din her i det vestlige Tyrkia. Finn det perfekte hotellet i Kusadasi her

Public Beach - stranden i sentrum av Kusadasi


Midt i Kusadasi, nær havnen finner du Public Beach. Det er en ganske liten strand med nydelig turkisblått vann. Fordi den ligger så sentralt til er det mye folk og bevegelse her fra morgen til kveld, derfor vil vi ikke anbefale denne stranden hvis du er ute etter fred og ro. Du er imidlertid nær sentrum, så det vil være perfekt om du vil vandre mellom de koselige bydelene og slappe av på stranden på samme dag. Det er mulig å ta med barn til denne stranden, men det finnes faktisk mye bedre strender for barnefamilier i Kusadasi.Ladies Beach er stor og barnevennlig


Denne 1 kilometer lange sandstranden er en av de mest populære strendene i Kusadasi. Her tar du lokalbussen (dolmus) som går flere ganger i timen fra sentrum og tar cirka 5 minutter, eller du tar en spasertur på cirka 15 minutter og får se deler av Kusadasi som du kanskje aldri hadde oppdaget ellers. på Ladies Beach finner du mange restauranter, butikker og barer, og på selve stranden er det solsenger og parasoller til leie og et stort utvalg av ulike typer vannsport. Ladies Beach er perfekt for barnefamilier, da sanden er perfekt for sandslottbygging og vannet her også er grunt. Noen kilometer sør for denne stranden ligger en annen del av området som noen kaller «Paradise Beach», men det du får her er omtrent det samme som ved Ladies Beach.
Les mer om Kusadasi her

Long Beach er kanskje Kusadasis beste strand


Long Beach, en av de mest populære strendene i Kusadasi har fått navnet sitt på grunn av lengden. Den myke sanden strekker seg 18 kilometer langs havet. Vannet her er krystallklart, perfekt for de som ønsker å svømme eller drive med vannsport. Det finnes også et utvalg forskjellige kafeer og restauranter hvis sulten melder seg. Long Beach er en busstur på ca. 10 minutter fra sentrum av Kusadasi med lokalbuss som går flere ganger i timen fra sentrum. Stranden er perfekt for barnefamilier og langs Long Beach ligger en av Kusadasis badeland, Aqua Fantasy, et must hvis du vil ha en morsom dag med mange vannaktiviteter og raske sklier!

Pamucak Beach ligger i nærheten av Ephesus og Selcuk


Omtrent 20 minutter med buss nord for Kusadasi ligger Pamucak Beach, en ganske rolig strand som mest brukes av lokalbefolkningen. Det kan blåse litt her, men stemningen er rolig og avslappet. Det finnes noen små kafeer og mulighet for å ri på hest - men ikke mange flere fasiliteter. Ta Dolmus mot Selcuk og spør deg frem underveis.