• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99

 

Hvor er de beste strendene i Kemer?


Synes du at en dukkert i et turkisblått hav omgitt av appelsinlunder og de vakre Taurus-fjellene i bakgrunnen høres helt fantastisk ut? Da er strendene i Kemer perfekte for deg! I Kemer er det mange gode bademuligheter og de to mest populære strendene heter Kemerstranden/Bystranden og  Moonlight Beach. De ligger på hver sin side av en stor gjestehavn hvor du etter en dag på stranden kan sette deg ned på en av de koselige kafeene eller en av restaurantene for å se seilbåtene legge til i havna. Langs både Bystranden og Moonlight Beach finner du restauranter hvor det er gode muligheter for å prøve vannsport, det er også parasoller og solsenger til utleie. Se alle Mixx Travels hoteller i Kemer her

 

Bystranden - en strand med det mest fantastiske badevannet


På høyre side av havna ligger Bystranden som for det meste består av brostein. Havet her er krystallklart, perfekt for de som liker å snorkle. Det er også mulighet for jetski og surfing. Verdt å huske på er at det er ganske mange skarpe steiner her, så det kan være fint for føttene å ha på seg et par strandvennlige sko. For barnefamilier vil vi anbefale å velge Moonlight Beach i stedet for denne stranden, da bystranden kan ha litt høyere bølger og ikke er like langgrunn.Moonlight Beach er en av Tyrkias fineste strender


I en koselig bukt på vestsiden av havnen ligger Moonlight Beach. Stranden regnes som en av Tyrkias fineste strender med grov sand og klart blått vann. Her kan du prøve flere typer vannsport eller kose deg på en av de gode strandbarene om du trenger en forfriskning eller bare vil nyte dagen her på Moonlight Beach. Stranden er perfekt for barn, den er langgrunn og langs stranden finner du restauranter, badeland og lekeplasser. Les vår guide om Kemer her


Andre strender i og rundt Kemer


Cirali Beach ligger ca. 45 minutter sør for Kemer. En rolig og svært naturskjønn strand og en del av stranden (Olympos-stranden) er et naturvernområde, blant annet fordi havskilpadder legger eggene sine her.

I den nordlige delen av Kemer ligger Göynük-stranden. Noen av Kemers beste og dyreste hotell ligger her, men du kan fortsatt sole deg og bade her gratis. Stranden er en blanding av sand og stein og ganske barnevennlig. Solsenger og parasoller kan leies.

Camyuva-stranden ligger 8 km fra Kemer sentrum. Vannet her er kanskje det reneste og klareste i hele området! Stranden har to seksjoner, en reservert for hotellgjester og en åpen for alle. Det er barer, restauranter og mulighet for å leie solsenger og parasoller. Den er ikke særlig barnevennlig, vannet blir ganske fort dypt.

Phaselis-stranden er for de som ønsker å svømme i antikkens fotspor. Etter å ha betalt en (liten) inngangsbillett til området, gå ned til en av de tre badebuktene som utgjør strandområdet. Steinstrand med gode muligheter for skygge under furutrærne.

Tekirova-stranden er en av de mest kjente i Kemer. Det tar ca. 20 minutter å komme hit med buss eller bil. En stor strand med alle slags fasiliteter inkludert et dykkesenter med instruktører.