• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Club Paradiso Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kestel Mahallesi, Hastepe Caddesi 33 / A
Hotellbeskrivelse

Club Paradiso er et hyggelig, 5-stjerners hotell som ligger i Kestel, bare 7 km øst for Alanya. Hotellet er ideelt for både par og familier som ønsker å bo bra, men som samtidig vil bo nær sentrum av Alanya.


Hotellet består av en hovedbygning og 10 mindre anneksbygninger, og overalt er det vakker utsikt over havet, landskapet og Taurusfjellene. Hotellets private strand ligger 900 m fra hotellet, og nås lett med gratis servicebussen, som går flere ganger om dagen i høysesongen. Her kan hotellets gjester fritt bruke solsenger og parasoller. Dersom sand og saltvann ikke er ditt favorittelement, finner du et meget godt bassengområde med flere bassenger og barnebasseng, vannsklier og stor solterrasse på hotellet.


Hos Club Paradiso, i tillegg til bassenget og stranden, er det også et stort utvalg av aktiviteter: Tennis, squash, minigolf, bordtennis, bordfotball og basketball, for bare å nevne noen. I spa-senteret kan du unne deg hamam, massasje etc. (alle behandlinger mot et gebyr). Alle barn i alderen 4-12 år kan treffe nye venner i miniklubben (det snakkes ikke skandinavisk).


Hotellets animasjonsteam arrangerer aktiviteter og underholdning ved bassenget og på stranden om dagen, og kveldsunderholdning i hotellets eget amfi.


Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hotellets lobby og mot betaling i andre deler av hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å strømme filmer og lignende.


Rom informasjon

Standard Rom


Pent innredede rom for to personer.. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, minibar (inkluderer vann), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, hårføner og toalett.

Vær oppmerksom på at standardrom i sidebygningen ligger i 1. etasje.

 

Superior-rom

Pent innredede rom for 3 personer med mulighet for en ekstra seng til et barn. Alle rommene har soverom med dobbeltseng og stue med sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (inneholder vann), safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj, hårføner og toalett.

Vær oppmerksom på at Superior-rommene ligger i hotellets øverste etasjer.Familierom med to soverom

Pent innredede rom for 4 voksne og ett barn. Alle rommene har to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, stue med sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (vann inkludert), safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj, hårføner og toalett.

 


Familierom med tre soverom

Pent innredede rom for 5 voksne og ett barn. Alle rommene har tre soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, stue med sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (vann inkludert), safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj, hårføner og toalett.


Mat / Drikke konsept

Frokost:07:00 - 10:00
Sen frokost:10:00 - 11:00
Lunsj:12:30 - 14:00
Middag:18:30 - 21:00
 
Gözleme/pannekake:12:00 - 17:00
Pool Snack:14:00 - 16:30
Strand Snack:12:30 - 14:30
Patisserie:14:30 - 17:00 og 18:00 - 21:00
Midnigt Snacks:00:00 - 07:00
 
Sunset Lobby Bar:09:00 - 00:00
Beach Bar:10:00 - 17:00
Pool Bar:10:00 - 17:00
Mont Blanc Bar:10:00 - 17:00
Villa Bar:10:00 - 17:00
Tankstelle Bar:18:00 - 02:00
Moonlight Bar:18:30 - 21:00
Disco Bar:23:00 - 02:00
Snack Pool Bar:00:00 - 07:00
 

Importert alkohol, drikke på flaske, ferskpresset fruktjuice, spa-behandlinger, motoriserte vannsportaktiviteter, lys på tennisbanen, biljard, bordtennis og enkelte andre fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ett badehåndkle per person er inkludert og kan byttes mot et gebyr.


Servicebuss til Alanya sentrum noen ganger om dagen  (1 euro pr person).
Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. 

Høy musikk fra hotellets Disco Bar og animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger, Aquapark, servicebusser til stranden og sentrum og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen og når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel blir informert.

Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.Betalte tjenester

Leie av safe:  Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Mixx Travel informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannpark - Bar - Privat strand 900 m - Alanya sentrum 7 km - Antalya lufthavn ca. 130 km

 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom