• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Pine Beach Belek
TrustYou Tooltip Text
İleribaşı Mevkii 5. Parsel Belek
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke tilbyr guidetjenester i Belek. Våre guider i Side og Alanya kan kontaktes pr. telefon.

 

Pine Beach Belek er et stort og innbydende resort hotell som ligger i grønne omgivelser kun 3 km fra Belek. Her er det et stort utvalg av fasiliteter for både barn og voksne og vi kan garantere at ingen kommer til å kjede seg her.

 

Hotellet byr på flere basseng: Et saltvannsbasseng, et aktivitetsbasseng hvor det gjennom dagen arrangeres konkurranser og underholdning og et separat basseng med flere vannsklier. Her er det naturligvis også et barnebasseng til de minste. Foretrekker man sand og saltvann kan man benytte hotellets egen strand hvor det er rik mulighet for å nyte solen og havet. Skal du skjemme deg bort kan vi anbefale at du bestiller et opphold i et ”Classic Plus” rom, så du allerede hjemmefra har betalt for din helt egen paviljong på stranden – inkl. enkel servering.

 

Skal dagen også by på annet enn bading og avslapning i solen kan man f.eks. besøke SPA senteret (alle behandlinger mot betaling), spille tennis, bordtennis, beachvolley etc. Når kvelden kommer sørger animation-teamet for underholdning i form av show med dans og musikk.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lign.

Rom informasjon

Standardrom (I hovedbygningen)

Lusuriøse rom til 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger TV, telefon, sentralt styrt aircondition, minibar (inneholder vann, mineralvann og øl), safe og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.

 

Club Standardrom

Lusuriøse rom til 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger TV, telefon, sentralt styrt aircondition, minibar (inneholder vann, mineralvann og øl), safe og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.

 

Classic Plus Rom (I hovedbygningen)

Lusuriøse rom til 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger TV, telefon, sentralt styrt aircondition, minibar (inneholder vann, mineralvann og øl), safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.  

Daglig bruk av paviljong på stranden i tidsrommet 10:00 – 18:00, inkl. utvalgte drikkevarer. OBS: Gjelder ikke ved ankomst- og avreisedagen og kun ved bestilling av opphold i Classic Plus Rom

 

Club Familierom

Elegant innredede rom for 4 personer med to soverom eller et soverom og et oppholdsrom. Et soverom inneholder en dobbeltseng, TV, telefon, sentralt styrt aircondition, minibar (inneholder vann, mineralvann og øl), safe og balkong. Det andre rommet inneholder to enkeltsenger eller to sovesofaer. Bad med dusj/badekar, toalett, telefon og hårføner. 
Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive


Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Mediterranean Snack

12:00 – 15:30

Basseng Snack

12:00 – 16:00

Aqua Snack

12:00 – 16:00

Is

11:00 – 18:00

Patisserie

11:30 – 18:30

Middag

19:00 – 21:30

Night Snack

21:30 – 02:30

 

 

 

A’la Carte Restauranter – Mot betaling. Husk å reservere bord!

 

Mediterranean

19:00 – 22:00

Turca  

19:00 – 22:00

Fish

19:00 – 22:00

 

Drikkevarer

Lobby Bar

24 timer

Nautulus Bar

10:00 – 00:00

Antik Bar

10:00 – 00:00

Aqua Bar

10:00 – 18:00

Basseng Bar

10:00 – 18:00

Botanic Bar

10:00 – 22:00

Mediterranean Bar

10:00 – 16:00

Disco Bar

10:00 – 02:00

 

 

 

Utvalgt importert alkohol, tyrkisk kaffe, drikkevarer servert i flaske og friskpresset fruktjuice er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konseptet. Alle behandlinger i SPA- og Beauty Senteret og utvalgte sportsaktiviteter (herunder biljard og vannsportsaktiviteter) mot betaling

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Høy musikk fra hotellets underholdnings – og aktivitetsprogram kan forekomme.

 

Utendørs restauranter, barer, basseng og andre aktiviteter kan være lukket i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel informeres om det.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenfor høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng – Barnebasseng – Privat strand – Underholdning og aktiviteter
Strand 0 m – Belek 3 km – Antalya sentrum 45 km 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom