• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Xoria Deluxe Resort Hotel
TrustYou Tooltip Text
Payallar Mah. D-400 KaraYolu Üzeri No:78, 07475
Hotellbeskrivelse

Xoria Deluxe Hotel er et nyere 5-stjerners Ultra All Inclusive-hotell som ligger 2 km fra Konakli, og ca. 15 km fra Alanya. Hotellet består av en hovedbygning og en anneksbygning og har et stort bassengområde med svømmebasseng for både barn og voksne, inkludert en med vannsklier og et barnebasseng. Fra hotellområdet er det tilgang til stranden via en tunnel


Hvis du trenger litt velvære tilbyr hotellet et spa-senter med tyrkisk bad, badstue, innendørsbasseng og massasje (alle behandlinger mot et betaling). Hotellet arrangerer jevnlig aktiviteter og underholdning for både barn og voksne i høysesongen. Hvis du trenger å holde deg i form selv når du er på ferie tilbyr hotellet både et treningsstudio og vannsportaktiviteter på stranden (avgifter påløper).


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er veldig treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer osv.


Trafikkstøy fra hovedveien vil oppstå i hotellets fellesareal og i rom med utsikt over bassenget og havet.


Konakli er en liten ferieby med et godt utvalg av butikker og restauranter. Hvis du vil oppleve den populære feriebyen Alanya, kan du enkelt ta bussen hit.

Rom informasjon

Standard rom:

Elegant innredede rom for maksimalt 3 personer og mulighet for en seng for et barn. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, sovesofa, TV, telefon, air condition, minibar (inkluderer vann / brus ved ankomst, refill betales), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rom for funksjonshemmede er tilgjengelig - vennligst spør når du bestiller. 


Standard rom - Annex:

Elegant innredede rom for maksimalt 3 personer og mulighet for en seng for et barn. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (inkluderer vann / brus ved ankomst, refill betales), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rom for funksjonshemmede er tilgjengelig - vennligst spør når du bestiller.

 

Stort standardrom:

Elegant innredede rom for opptil 4 voksne og muligheten for en seng for et barn. Alle rommene har en dobbeltseng og to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (inkluderer vann / brus ved ankomst, refill betales), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom:

Elegant innredede rom på 2 etasjer for maksimalt 4 voksne og 2 barn. Alle rommene inneholder et soverom med dobbeltseng og sovesofa, stue med to enkeltsenger og en sovesofa, sant en stue med to enkeltsenger og en sovesofa, 2 X TV, telefon, aircondition, minibar (inneholder vann / brus ved ankomst, påfyll mot betaling), safe og balkong. To bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Ultra All Inclusve
Frokost : 07:00 - 10:00
Sen frokost : 10:00 - 10:30
Lunsj : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Pool Snack : 12:00 - 16:00
Beach Snack : 11:00 - 16:00
Patisserie : 11:00 - 18:00
Midnattsuppe : 00:00 - 01:00
 
Pool Bar : 10:00 - 18:00
Aqua Bar : 10:00 - 17:00
Lobbybaren : 10:00 - 00:00
Strandbar : 10:00 - 17:00
Disco : 00:00 - 02:00
 
A'la carte restaurant : 19:00 - 21:00 - Ett måltid inkl. Husk reservasjon!
 
Importert alkohol, drikke servert på flaske, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spa-senteret, motorisert vannsport og noen fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Badehåndklær tilbys mot et depositum.

Ingen alkohol serveres til personer under 18 år.

Støy fra hotellets Disco bar og aktiviteter / underholdning kan forekomme.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen og når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstider kan endres uten å informere Mixx Travel.

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil bli begrenset utenfor høysesongen.
Vis mer info Vis mindre
Info
Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Bar - Restaurant - Gratis internet - Fitness - Privat strand - Lokal sentrum 2km - Alanya sentrum 15km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom