• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Acar Hotel
Oba Mah. Fatih Cad. No:13
Hotellbeskrivelse

Acar Hotel er et godt hotell med beliggenhet i Oba. Hotellet er ideelt for både voksne og barn som ønsker å bo nær stranden og byen. I Oba finner du et stort utvalg av koselige restauranter, butikker, og hver mandag kan du prute på prisene på Oba-markedet. Fra Oba kan du gå langs strandpromenaden inn til Alanya sentrum som ligger ca. 2,5 km fra hotellet.


Her er et fint bassengområde med basseng, barnebasseng og bassengbar og stranden ligger bare 150 m fra hotellet. I høysesongen arrangerer hotellet underholdning et par ganger i uken. I spa-området er det mulig å trene i treningsstudioet og skjemme seg selv bort i hotellets eget tyrkisk bad etterfulgt av en fantastisk massasje (alle behandlinger mot et gebyr).


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen mot et gebyr. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Økonomirom
Fine rom for 2 personer. Rommene inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger samt telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (vann/brus inkludert ved ankomst) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standard rom
Fine rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (inkluderer vann/brus ved ankomst) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Lutra  All Inclusive

 Frokost

  07:30 - 09:30

 Sen frokost

  09:30 - 09:45

 Lunsj

  12:30 - 14:00

 Middag

  19:00 - 21:00

 

Snacks 

 Snacks

 11:00 - 16:00 

 Kaffe/te og kake

 10:00 - 18:00

 

Barer 

 Pool Bar

24 timer

 Terrasse Bar

 21:00 - 23:00

 

Ferskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, cocktailer og importerte drikkevarer er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.


Ingen alkoholservering for personer under 18 år.


Basseng, restaurant, bar og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel informeres.

Vis mer info Vis mindre
Info
Basseng - Barnebasseng - Restaurant - Bar - Internet - Strand 150 m - Alanya sentrum 2 km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom