• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Almyrida Village And Water Park Hotel
TrustYou Tooltip Text
Almyrida Apokoronou. 73008 Chania, Crete
Hotellbeskrivelse

Almyrida Village And Water Park Hotel er et nydelig hotell som ligger ganske nær den lille og fredelige landsbyen Almyrida, ca. 20 km øst for Chania. Hotellet ligger i en åsside, omgitt av olivenlunder, og er et godt valg for både familier og par.

 

Hotellet tilbyr et godt bassengområde med solterrasse, basseng med vannsklie og barnebasseng med to sklier for de minste. Her er det god plass, og nydelig utsikt over omgivelsene og havet. Ønsker du å holde deg i ferien, kan dette gjøres på en av tennisbanene (mot betaling), og i mellomtiden kan barna leke på lekeplassen. Hotellet er også et godt utgangspunkt for fine gåturer i området.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

 

Almyrida er en liten landsby med få fastboende. Det er noen få supermarkeder, kafeer og tavernaer her.

Rom informasjon

Standard rom
Pent møblerte rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning på feltseng. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, TV, telefon, safe (mot betaling), minikjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusjkabinett, toalett og hårføner.

 

Superior rom
Pent møblerte rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning på feltseng. Alle rommene inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, luftkondisjonering, TV, telefon, safe (mot avgift), minikjøleskap og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusjkabinett, toalett, telefon og hårføner.

  

Familierom
Pent møblerte rom for maks 3 voksne og 2 barn. Alle rommene inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, luftkondisjonering, TV, telefon, safe (mot avgift), minikjøleskap og balkong eller terrasse. Bad med badekar, toalett, telefon og hårføner.

 

Familiesuite
Pent møblerte rom for maks 2 voksne og 3 barn. Alle rom inneholder et soverom med eb dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med mulighet for inntil 3 ekstra oppredninger, luftkondisjonering, TV, telefon, safe (mot betaling), minikjøleskap og balkong eller terrasse. Bad med dusjkabinett, toalett, telefon og hårføner.

Måltid

Halvpensjon

 

Frokost 07:30 – 10:00 (Kaffe, te og vann inkludert)
Middag 19:00 – 21:00 (drikke ikke inkludert)

I lavsesongen serveres alle måltider porsjonert.

Betalte tjenester

Utleie av basseng og strandhåndkle: Ca. 2 euro pr.stk. Byttes for Euro 1.-.
Sikkerhetsboks: Ca. 10 euro pr uke, som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Vakre, rolige omgivelser - Basseng og barnebasseng - Gratis internett i fellesarealer - Strand 500 m - Lokalsenter (Almyrida) 300 m - Chania 20 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom