Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Arsi Enfi City Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Arsi Enfi City Beach er et nybygd hotell som ligger svært sentralt på hovedgaten i den østlige delen av Alanya. Fra hotellet har du bare ca 1 km til basaren og marinaen, hvor du finner Alanyas største utvalg av butikker, restauranter, barer og diskoteker. Skulle dagene bli brukt på stranden er det bare og krysse hovedgaten. Her kan du bruke solsenger og parasoller gratis.


Hotellet har et koselig bassenområde med solterasse,  vannskli og et barnebasseng for de minste. Hotellet har også et tyrkisk bad, en badestur og mulighet for massasje.


På grunn av hotellets sentrale beliggenhet kan det oppstå trafikkstøy, både i bassengområdet og i enkelte rom.


Trådløst internett er tilgjengelig over hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er treg og svært ustabil, og streaming av filmer og lignende er ikke mulig.
Rom informasjon

Standard rom:
Hyggelig møblert rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra seng. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, air condition, mini kjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.


Familie rom:
Hyggelig møblert rom for 4 personer, med mulighet for en ekstra seng. Alle soverommene innholder to soverom med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, air sondition, mini kløleskap og balkong. Bad med toalett, telefon og hårføner.
Mat / Drikke konsept
All Inclusive
Frokost
:07:30 – 09:00
Sen frokost
:09:00 – 10:00
Lunsj
:12:00 – 13:30
Kaffe og kake
:15:30 – 16:30
Middag
:19:30 – 21:00
Pool Bar:10:00 – 23:00
 
Importert alkohol, drikke på flaske, alle cocktailer, ferskpresset juice, iskrem og noen fasiliteter ( safe, tyrkisk bad, badestur og massasje ) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

Ingen alkohol for personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebasenger og andre aktiviteter akn være begrenset utenfor høysesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Mixx Travel om dette.

Arsi Enfi City Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost