• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Arsi Hotel
TrustYou Tooltip Text
Cumhuriyet Mh. Selam Sk. No:13 07400
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Med en flott beliggenhet nær Øststranden og noen få kilometer fra sentrum er Arsi Hotel et virkelig godt valg for både par, familier og vennegrupper som ønsker å kombinere sol og strand med Alanyas store utvalg av barer, restauranter, butikker og basarer. Hotellet har en god atmosfære, og av samme grunn har hotellet mange stamgjester.

 

I hotellets koselige bassengområde er det solsenger og parasoller, vannsklie (åpen noen timer daglig) og selvfølgelig barnebasseng for de minste. I hotellets lille spa-senter kan du skjemme deg bort med en tur til tyrkisk bad og badstue eller en runde massasje (behandlinger mot betaling).

 

Oppholdet er med All Inclusive hvor tre daglige måltider betales hjemmefra. Trådløst internett er tilgjengelig på det meste av hotellet, men husk at tilkoblingen kan være svært ustabil.

Rom informasjon

Standard rom

Fint rom for to personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, minibar (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Vær oppmerksom på at økonomirommene ikke har balkong/terrasse.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

Frokost

07:30 – 09:00

Sen frokost

09:00 – 09:30

Lunsj

12:00 – 13:30

Kaffe

15:30 – 16:30

Middag

19:00 – 20:30

Pool Bar

10:00 – 23:00

 

 

Drikke inkludert mellom kl. 10.00 og 23.00. Importert alkohol, flaskedrikker, alle cocktailer, ferskpresset fruktjuice, iskrem, ayran og enkelte fasiliteter (safe, hammam, badstue og massasje) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være begrenset utenom høysesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Mixx Travel.

Betalte tjenester

Safe i lobbyen: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannsklie  - Restaurant - Bar - Gratis internett - Avstand til østre strand 80m - Sentrum 1,5km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom