• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Barut Hemera Hotel
Hotellbeskrivelse
De 380 røykfrie rommene vil få gjestene til å føle seg vel. Det vennlige personalet i resepsjonen hjelper deg gjerne med alt du måtte lure på. Blant tjenestene hotellet tilbyr, er bagasjeoppbevaring. WiFi er tilgjengelig på fellesområdene (uten ekstraavgift). Fasiliteter tilpasset rullestolbrukere er tilgjengelige. Et supermarked og andre forretninger innbyr til avslappende shoppingrunder. Barna kan leke av hjertens lyst på lekeplassen. Blant overnattingsstedets andre fasiliteter finner du et TV-rom og et lekerom. Andre tjenester som tilbys, er barnevakt på forespørsel, bilutleie, medisinsk assistanse, vaskeriservice og en frisør. I business-området finnes det telefaks, projektor og flip-chart og tusjer.
plassering / beliggenhet
Barut Hemera ligger omtrent 3 km fra Side sentrum, nærmeste flyplass er Antalya (AYT) (ca. 60 km unna).
Rom informasjon
Et klimaanlegg sørger for et behagelig inneklima på rommene. På de fleste rom regnes balkong som standard. For barn kan barnesenger fremskaffes på forespørsel. I tillegg finnes det en safe og en minibar. Blant fordelene på rommene er te-/kaffekoker. Strykejern/-brett er tilgjengelig, og sørger for at gjestene får ytterligere komfort. Andre fasiliteter inkluderer telefon, flatskjerm-TV med satellittkanaler og WiFi (uten ekstraavgift). Blant fordelene på rommene er tøfler. På badet, som er utstyrt med dusj og en badebalje, har gjestene tilgang på en hårføner og badekåper. Det er mulig å bestille rom tilpasset rullestolbrukere. For foreldre med barn er familierom tilgjengelig.
Mat / Drikke konsept
Serveringstilbudene omfatter en kafé, en bar og en lobbybar. Gjestfrihet og en trivelig atmosfære venter gjestene i de 5 restaurantene for ikke-røykere. Forfriskende drinker i strandbaren gir deg øyeblikk av velvære. All-inclusive-spesial kan bestilles. En rikholdig frokost fra buffet (også for de som står opp tidlig eller seint) lokker deg ut av senga om morgenen. Til lunsj og middag kan gjestene forsyne seg fra buffeten. I tillegg tilbyr overnattingsstedet snacks. Hotellet har et utvalg av drikkevarer med og uten alkohol.
Sport og underholdning
Aktiv rekreasjon venter gjestene i bassengområdet med 5 utendørsbassenger. Innendørsbassenget byr på badefornøyelser uansett vær. I tillegg finnes det et plaskeområde for barn. Fartsfylt moro i vannsklia, forfriskende drikkevarer i bassengbaren og avslappende muskelavspenning i boblebadet – badeområdet tilbyr noe for enhver stemning og tilstand. På solterrassen med solsenger og parasoller ligger alt til rette for velvære i ferien. Overnattingsstedet har et omfattende sportsprogram utendørs med tennis, boccia, sandvolleyball og minigolf. Vannsportentusiaster tilbys vannaerobic (uten ekstraavgift). Med et treningsrom, bordtennis, biljard, dart, gymnastikk og aerobic er et bredt spektrum av innendørs sportsaktiviteter tilgjengelige for gjestene på hotellet. Overnattingsstedet tilbyr i velværeområdet en rekke behandlinger, deriblant en badstue og et hamam samt, mot en ekstra avgift, et spa, en skjønnhetssalong og massasjebehandlinger. Et diskotek, en miniklubb og et minidiskotek sørger for at du har det moro i ferien. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende betalingskort godtas: VISA og MasterCard.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom