• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Camping Hania
TrustYou Tooltip Text
Paradeisou, Daratso, Chania 731 00
Hotellbeskrivelse

Er du bitt av campinglivet? Drømmer du om å campe under den varm himmel? Da har du nå muligheten til å leve ut drømmen.

 

Camping Hania er en stor og meget veldrevet campingplass i Agii Apostoli. Stedet har eksistert i 30 år og har i flere år vært både kjent og elsket av skandinaviske familier. Her er det virkelig god atmosfære, og både strand og by er innen gangavstand.

 

Campingplassen tilbyr et godt bassengområde med solterrasse, basseng, barnebasseng og bassengbar. Det er også en lekeplass, et minimarked og en restaurant hvor du kan kjøpe frokost, snacks og deilige greske måltider. Nærmeste strand er ca. 100 m unna, og i nærheten av plassen er det flere supermarkeder hvor du kan kjøpe alt du trenger hvis du vil tilberede dine egne måltider. I nærheten av restauranten er det felles grillfasiliteter som er gratis.

 

Flere kvelder i uken er det underholdning i form av f.eks. Gresk aften, karaoke og musikk og sang. Vær oppmerksom på at dette kan høres i det meste av rommet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.


Resepsjonen er åpen i ca. 08:00 - 20:00.
Klesvask er tilgjengelig mot et gebyr.

Rom informasjon

Bungalow

Veldig enkelt møblert bungalow for 2-3 personer. Alle bungalowene har en dobbeltseng og en enkeltseng, vifte, kjøleskap og felles terrasse med bord og stoler. Vær oppmerksom på at det ikke er toalett eller dusj i bungalowene. Campingplassen har felles toalett og bademuligheter av meget enkel standard.

 

Mobile Home

Veldig enkelt møblert bobil for 4 eller 5 personer. Alle bobiler inneholder soverom med dobbeltseng, soverom med to enkeltsenger eller køyeseng og stue med kjøkkenkrok med kjøleskap, 2 kokeplater og nødvendig kjøkkenutstyr, kaffetrakter og ev. sofa seng. I tillegg air condition (mot betaling) og felles terrasse. Bad med toalett og dusj.

 

”Bell” Glamping telt

"Bell" telt for maks 3 personer. Alle teltene er 4,5 m i omkrets og inneholder en dobbeltseng eller en dobbeltseng og en enkeltseng, kleshenger, vifte, kjøleskap, bord og stoler og litt kjøkkenutstyr. Alle teltene har strøm.

 

Familie telt

Familietelt for inntil 4 personer. Alle teltene er 35 m2 og inneholder en dobbeltseng og to enkeltsenger eller 4 enkeltsenger, kjøleskap, bord og stoler og litt kjøkkenutstyr. Alle teltene har strøm.

Måltid

Måltider er ikke inkludert.

Betalte tjenester

Safe (i resepsjonen): Ca. 10 Euro pr. uke.
Klimaanlegg (i bobiler): Ca. 40 Euro pr. Uke

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Populær campingplass - Basseng - Barnebasseng - Restaurant og bar
Strand 150 m - Lokalt sentrum (Agii Apostoli) 250 m - Chania 5 km - Chania flyplass 23 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom