• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Casa Cook Rhodes Hotel
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har norsk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyr vi engelsk- og finsktalende guideservice.


Casa Cook Rhodos er et trendy voksenhotell omgitt av vakker fjellnatur i utkanten av den koselige feriebyen Kolymbia. Hotellet har en bohemsk og luksuriøs atmosfære, og alle detaljer er gjennomtenkt i innredningen.

 

Hotellets stilfulle bassengområde har svømmebasseng, komfortable solsenger og parasoller. Her kan du nyte late dager i solen mens DJ-en spiller de siste sommerhitene. Hvis du foretrekker å bade direkte fra din egen terrasse, har alle rommene tilgang til basseng. For en avslappende stund kan du ta en yogatime eller besøke SPA-senteret (alle behandlinger i SPA-senteret er mot betaling). Hvis du er mer interessert i fysisk aktivitet, kan du dra på fjelltur, trene i treningsstudioet eller leie sykkel (mot betaling) og utforske området.

 

"The Kitchen Club" er hotellets samlingspunkt, der du kan nyte ferien fra tidlig morgen til sen kveld. Restauranten serverer sunne retter, alt fra vegetarretter til klassiske greske retter, alltid tilberedt med ferske og lokale råvarer.

 

Kolymbia sentrum ligger ca. 2,8 km fra hotellet, der hovedgaten består av en lang allé med eukalyptustrær, restauranter, butikker og små, koselige tavernaer.

 

Vær oppmerksom på at hotellet ikke er egnet for bevegelseshemmede.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å strømme filmer og lignende.

Rom informasjon

Loftsuite med felles basseng

Moderne innredede suiter i to etasjer for 2 personer. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, safe, minibar (mot betaling) og terrasse med tilgang til felles basseng. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standardrom med felles basseng

Moderne innredede rom for 2 personer. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, safe, minibar (ekstra kostnad) og terrasse med tilgang til felles svømmebasseng. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standardrom Premium Veranda med felles basseng

Moderne innredede rom for 2 personer. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, safe, minibar (ekstra kostnad) og veranda med hengekøye og solsenger og tilgang til felles basseng. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Prestige-suite med privat basseng

Moderne innredede suiter for 2 personer. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, safe, minibar (ekstra kostnad) og veranda med solsenger, boblebad og privat basseng. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Frokost inkludert.

Frokost inkluderer kaffe, te og vann.

 

Alle måltider og drikkevarer (unntatt frokost) og alle behandlinger i SPA-området er mot betaling.

 

Høy musikk fra baren og fester ved bassenget etc. kan forekomme, også på kveldstid.

 

Utenom høysesongen er utvalget av underholdning, aktiviteter osv. begrenset.

 

Vær oppmerksom på at utendørsfasiliteter som restauranten, baren og bassenget kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel varsles om dette.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:


Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Hotell for voksne (16+) - Basseng - Restaurant - Bar – Internett

Avstand til strand 800 m - Kolymbia sentrum 2,8 km - Rhodos lufthavn ca. 30 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom