• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
CHC Imperial Palace
TrustYou Tooltip Text
74100 Pigianos Kampos – Rethymnon, Greece, Crete
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

CHC Imperial Palace er et luksuriøst og moderne voksenhotell av høy standard, som ligger i vakre, rolige omgivelser 9 km fra Rethymnon. Hotellet er det perfekte valget for en avslappende ferie i smakfulle omgivelser.

 

Det herlige bassengområdet tilbyr - i tillegg til en vakker solterrasse med solsenger og parasoller - også et basseng og utendørs boblebad. Den lille rullesteinstranden er ca. 300 m fra hotellet. I området rundt stranden er det noen få restauranter og kafeer.

 

Restauranten serverer både internasjonale og greskinspirerte retter, og hvorfor ikke avslutte kvelden med en kald drink i baren. I høysesongen arrangerer hotellet kveldsunderholdning en gang i uken.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Elegant innredede rom for 2 personer. Alle rommene har to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe, minikjøleskap, vannkoker og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Juniorsuite
Elegant innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofaen. Alle rommene har to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, air condition, safe, minikjøleskap, vannkoker og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Suite
Elegant innredede rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har et soverom med to enkeltsenger, og en stue med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, minikjøleskap, Nespresso-maskin og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Halvpensjon inkludert.
Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

 

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Voksenhotell (+16) - basseng – Gratis internett
Strand 300 m – Lokalt sentrum (Pigianos Kampos) 300 m – Rethymnon 9 km 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom