Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Club Sidar Apart

Søk etter ledig rom og pris
Kort informasjones liste

Ingen Pensjon

Hotellbeskrivelse

Club Sidar er et godt leilighetskompleks med en god, sentral beliggenhet. Her bor du bare ca. 250 m fra Kleopatra Beach og i nærheten av Alanyas livlige sentrum og det brede utvalget av restauranter, barer og butikker.


Komplekset består av 3 bygninger, som er bygget rundt det store bassengområdet. Her er en god solterrasse, et basseng, et eget basseng med 2 vannsklier og et barnebasseng for de yngste barna. I tillegg, et tyrkisk bad med mulighet for massasje (mot avgift), et mini-marked, konferanserom.


Alle leilighetene er innredet med en kjøkkenkrok, som gjør det mulig å tilberede lette måltider når du blir sulten. Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe gode retter i hotellets restaurant. Når mørket faller, kan du nyte en fargerik drink i bassengbaren.


Trådløst internett mot en ekstra kostnad er tilgjengelig i lobbyen, bassengområdet og leilighetene. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og langsom, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.


Hotellet organiserer av og til kveldsunderholdning - deltakelse er mot et gebyr.

Rom informasjon

To roms leilighet

Lyse, pent innredede to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene er innredet med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert sove/oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning og to sovesofaer. Leilighetene har te kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, air condition (mot betaling), safe (mot betaling), TV, telefon og balkong. Bad med dusj, telefon, toalett og hårføner.

Club Sidar Apart Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost