• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Cretan Dream Royal
73110 Stalos, Chania, Crete
Hotellbeskrivelse

Cretan Dream Royal er et vakkert hotell av høy standard, som ligger i Kato Stalos, bare et steinkast fra stranden. Hotellet er det perfekte valget for både par og familier som ønsker å bo bra, men som også har friheten til å tilberede sine egne måltider.

 

Bassengområdet er uten tvil hotellets mest populære samlingspunkt. Herfra er det en fantastisk utsikt over havet. Her er en nydelig solterrasse med solsenger og parasoller, et " Infinity Pool " og et barnebasseng. Ved bassengområdet er det også en A’la carte-restaurant hvor du kan kjøpe snacks og lunsj og selvfølgelig en bassengbar. Det er lett å komme til stranden: du må bare krysse hovedveien, eller bruke gangtunnelen under veien.

 

Hotellet har også et SPA-senter (behandlinger mot et gebyr), en lekeplass for de minste og muligheten til å spille bordtennis og biljard.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

 

Strand- og bassenghåndklær kan leies mot et depositum.

 

Hotellet er offisielt rangert som 5 *

Rom informasjon

Standard rom
Pent møblerte rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, klimaanlegg, safe, vannkoker, kjøleskap og balkong. Bad med dusjkabinett eller badekar, toalett og hårføner.

 

Suite - ett stort rom
Pent møblerte rom for 2 personer, med mulighet for to ekstra oppredninger. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, klimaanlegg, safe, vannkoker, kjøleskap og balkong. Bad med dusjkabinett eller badekar, toalett og hårføner.

 

Luksus juniorsuite med eget basseng
Pent møblerte rom for 2 personer, bestående av soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og stue med sofagruppe. Alle rom inneholder TV, air condition, safe, vannkoker, kjøleskap og terrasse med privat basseng og 2 solsenger. Bad med dusjkabinett eller badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkl.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Infinity Basseng - Barnebasseng - Fantastisk utsikt - Gratis internett
Strand 50 m - Kato Stalos 500 m - Chania 8 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom