• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Diamond Hill Resort Hotel
TrustYou Tooltip Text
Tosmur Mahallesi, Kerimcik Cd. No:11, 07469
Hotellbeskrivelse

Diamond Hill er et deilig 5-stjerners hotell i Tosmur, ca. 4 km øst for Alanya sentum. Dette vakre hotellet, som er relativt nybygd og derfor veldig moderne, ligger høyt på en høyde og har derfor flott utsikt over havet og byen.


Ved det store bassengområdet er det god plass og det er ikke bare barnebaseng, men også en vannsklie. Til de minste barna er det et lekesom med mange morsomme aktiviteter (merk at skandinavisk ikke snakkes her) Så selv de yngste i familien vil være fornøyde med Diamond Hill Resort. Hotellets underholdningsteam organiserer aktiviteter på dagtid og kveldsunderholdning. For de aktive er det også mulighet for å spille bordtennis.. En tunell som går under hovedgaten fører direkte til hotellets private strand og Middelhavet.


Restauranten har både en utendørs og en innendørs del og serverer alle måltider i buffeform. Gode drikker kan nytes i bassengbaren eller på takterrassen som åpner på kvelden. Hotellets animasjonsteam organiserer aktiviteter på dagtid og kveldsunderholdning.


I SPA-senteret kan du skjemme deg bort med hammam, badstue,dampbad og massasje ( alle behandlinger mot betaling ). Det er også et treningsrom og et innendørs svømmebasseng (åpent i vintermånedene).


Trådløst internett er tilgjenlig over hele hotellet, med vær oppmerksom på at Tyrkias internettforbindelse er av dårligere standard en i Norge, så det kan være vanskelig og streame filmer og lignende. 


Byggestøy fra nabotomten kan forekomme (sommeren 2023)


Rom informasjon

Standardrom:
Moderne rom for tre personer med mulighet for en ekstra seng. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, en enkeltseng, en lenestol, sentralstyr AC, minibar ( inneholder brus og vann ved ankomst og fylles daglig med vann ). Safe, TV, telefon, balkong. Badene har badekar eller dusj, toalett og hårføner. Rom med tilkoblingsdør og funksjonshemmede rom er tilgjengelig, be om det når du bestiller din reise.


Et stort rom

Moderne rom for 3 voksne og 2 barn med mulighet for to ekstra oppredninger. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, en enkeltseng, ensovesofa, en lenestol, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder brus og vann ved ankomst og fylles daglig med vann), safe, TV, telefon og balkong. . Badene har badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Ultra All Inclusive
Frokost : 07:00 - 10:30
Lunsj : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:30
Sen middag : 23:30 - 00:30
Nattmat : 01:00 - 06:00
 
Snacks- Beach Bar : 12:00 - 16:00
Iskrem : 14:00 - 16:00
Kaffe, te og kaker : 14:00 - 18:00

A’la carte

:

19:30 - 22:00
(Mot betaling. Husk å bestille bord. )
 
Lobby Bar : 10:00 - 23:30
Beach Bar : 10:00 - 18:00
Pool Bar : 10:00 - 23:30
Roof Bar : 21:00 - 01:00 - Mot betaling!
 
Importert alkohol og brus servert på flaske, frisk frukt juice, behandlinger i spa-senteret, vannsport og andre fasiliteter er ikke inkludert i Ultra All Inclusive konseptet.

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebasseng og andre aktiviteter kan være stengt i lansesongen. Utvalget av underholdningsaktiviteter og lignende er begrenset utenfor høysesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er informert om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng -  Barnebasseng - Vannsklie - Bar - Gratis internet - Privat strand 450m - Alanya sentrum 6km - Antalya Flyplass 125km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom