• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
En Vie Beach
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:22, 07460 Kart
Hotellbeskrivelse

En Vie Beach er et nydelig boutiquehotell, som ligger rett på den østre stranden, og kun 5 minutters gange fra Alanyas livlige marina. Hotellet er eksklusivt innredet i skandinavisk stil, og er det perfekte valget for par som ønsker å bo der alt skjer.


Hotellet består av et anneks og en hovedbygning. I hovedbygningen er den populære restauranten, som serverer deilige retter og fargerike cocktailer. Det er også her du kan nyte den inkluderte frokosten. 20 av hotellets rom ligger også her, og fra alle rom er det full eller delvis havutsikt. De andre rommene ligger i sidebygningen, rett over hovedveien.


På stranden har hotellets gjester fri tilgang til solsenger og parasoller ("Cabanas / Sun Loungers" mot et gebyr). I hotellets minibasseng kan du kjøle deg ned på varme dager - det er imidlertid ikke egnet for svømming


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Standard værelse (hovedbygningen)

Elegante værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sikkerhedsboks, TV, minibar, Nespresso maskine, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

 

King Suite (hovedbygningen)

Elegante værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en king size dobbeltseng, sikkerhedsboks, TV, minibar, Nespresso maskine, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

 

Deluxe suite (hovedbygningen)

Elegante værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en king size dobbeltseng, sikkerhedsboks, TV, minibar, telefon og balkon. Badeværelse med badekar og hårtørrer. Solsenge og parasol på balkonen

 

Standard værelse (annexbygningen)

Elegante værelser for 2 personer, med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sikkerhedsboks, TV, minibar, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

 

Deluxe suite (annexbygningen)

Elegante værelser for 2-3 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, sikkerhedsboks, TV, minibar, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Jacuzzi på balkonen

Mat / Drikke konsept
Frokost Inkl.
Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng- Restaurant - Bar - Gratis WIFI -  Øststranden 0 m  -  Alanya sentrum 400 m. 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
Ok
Legg til rom