• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
En Vie Beach
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:22, 07460
Hotellbeskrivelse

En Vie Beach er et nydelig boutiquehotell som ligger rett på den østre stranden og kun 5 minutters gange fra Alanyas livlige marina. Hotellet er eksklusivt innredet i skandinavisk stil og er det perfekte valget for par som ønsker å bo der alt skjer.


Hotellet består av et anneks og en hovedbygning. I hovedbygningen er den populære restauranten, som serverer deilige retter og fargerike cocktailer. Det er også her du kan nyte frokosten som er inkludert. 20 av hotellets rom ligger også her og noen rom har full eller delvis havutsikt. De andre rommene ligger i sidebygningen, rett over hovedveien.


På stranden har hotellets gjester fri tilgang til solsenger og parasoller ("Cabanas / Sun Loungers" mot et gebyr). I hotellets minibasseng kan du kjøle deg ned på varme dager - det er imidlertid ikke egnet for svømming


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil og det er derfor ikke mulig å streame filmer osv.


Vær oppmerksom på at hotellets restaurant og bar er populære og er også åpne for gjester som ikke bor på hotellet.

Rom informasjon

Standard værelse (hovedbygningen)

Elegante rom for 2 personer. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, safe, TV, minibar, Nespresso maskin, telefon og balkong. Bad med dusj og hårføner.

 


Standard rom (anneks)

Elegante rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, TV, minibar, telefon og balkong. Bad med dusj og hårføner.

Safe er tilgjengelig i resepsjonen.Økonomirom (Annex bygning)
Elegante rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, luftkondisjonering, TV, minibar, telefon og balkong. Bad med dusj og hårføner. Safe i resepsjonen. Vær oppmerksom på at økonomirommene kan være innredet annerledes enn standardrommene, og ev ligger i første etasje eller lignende.

 


Mat / Drikke konsept
Frokost Inkl.
Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Bar - Gratis WIFI -  Østre strand 0m - Alanya sentrum 400m 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom