• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Frida Apartments
TrustYou Tooltip Text
Kladissos, 73 007 Chania, Kreta
Hotellbeskrivelse

Frida Apart er et koselig leilighetshotell med en perfekt beliggenhet, bare 1,5 km fra Chanias koselige havn og stort utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Hotellet består av 3 bygninger, og ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet og Chania by.

 

Her er to koselige bassengområder med basseng, barnebasseng og en god solterrasse. Hotellet tilbyr også en god restaurant hvor det er mulig å kjøpe deilige måltider og snacks, samt en koselig bar med flott utsikt.

 

Ca. 300 m fra hotellet er det bussholdeplass og et lite utvalg av mindre butikker. Vær oppmerksom på at hotellet er bygd i nivåer og at det er mange trapper her.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

To-roms leilighet (maks 3 personer)
Fine og lyse leiligheter med to soverom for maksimalt 3 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et kombinert oppholds- og soveområde med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse med utsikt over hage / bygning. Bad med dusj og toalett.

 

To-roms Superior Leilighet (Max 4 personer)
Fine og lyse to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et kombinert oppholds- og soveområde med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse med utsikt over sjøen eller bassenget . Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms Superior leilighet (Max 5 personer)
Fine og lyse to-roms leiligheter for maksimalt 5 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller enkeltsenger, samt et kombinert oppholds- og soveområde med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret og balkong eller terrasse med havutsikt. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Måltider ikke inkl.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Restaurant - Gratis internett
Strand 600 m - Chania 1,5 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom