• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Gloria Serenity Resort - Golf
Hotellbeskrivelse
I tillegg til 97 villaer/hus består dette vidstrakte anlegget også av et boligkompleks med heiser, som består av en 5-etasjers hovedbygning og en 2-etasjers sidebygning. Her venter 367 rom, 14 suiter og 251 dobbeltrom på gjestene. I resepsjonen i lobbyen står det vennlige personalet til disposisjon. Fasilitetene består av en garderobe, bagasjeoppbevaring, en safe, et vekslingskontor og en minibank. På fellesområdene kan gjestene benytte seg av WiFi. Ferieanlegget har fasiliteter tilpasset rullestolbrukere. Et supermarked og andre forretninger gir deg shoppingmuligheter. En vakker hage og en lekeplass finnes på eiendommen til overnattingsstedet. Anleggets fasiliteter omfatter også et lekerom. Ved ankomst med bil kan gjestene parkere den i garasjen eller på parkeringsplassen. Andre tjenester som tilbys, er en barnevakttjeneste, barnepass, medisinsk assistanse, transport til/fra flyplassen, romservice mot en ekstra kostnad, vaskeriservice, en frisør, et myntvaskeri og en hotellege.
plassering / beliggenhet
Dette strandhotellet ligger rett ved en hovedgate i Belek. Til flyplassen Antalya (AYT) er det omtrent 40 km.
Rom informasjon
Rommene er utstyrt med et stueområde, et kjøkken og et bad, i tillegg sørger et klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming for et godt inneklima. I de fleste boenhetene har gjestene havutsikt fra balkongen eller terrassen. Rommene har vegg-til-vegg-teppe samt dobbeltseng, king-size-seng eller sovesofa. Separate soverom kan bestilles. Barnesenger for de yngste gjestene kan også fremskaffes. I tillegg finnes det en safe, en minibar og et skrivebord. Minikjøleskap og te-/kaffekoker er også tilgjengelig. Strykejern/-brett er tilgjengelig, og sørger for at gjestene får ytterligere komfort. Dessuten finnes det Internett-tilgang, telefon med direktevalg, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstraavgift). I tillegg kan gjestene benytte seg av overnattingsstedets turndown-service. Blant fordelene på rommene er tøfler. Badene er utstyrt med dusj, badekar og boblebad. En hårføner og badekåper kan benyttes til daglig bruk. På badene sørger kosmetikkprodukter for ytterligere komfort. I tillegg kan du bestille rom tilpasset rullestolbrukere med barrierefritt bad. Ferieanlegget tilbyr rom for ikke-røykere.
Mat / Drikke konsept
Serveringstilbudene omfatter en spisesal, en kafé, en bar og en pub. Gjestene kan spise på en klimatisert, røykfri restaurant med barnestoler og et eget røykeområde. Ferieanlegget tilbyr følgende forpleiningsalternativer: halvpensjon og all-inclusive. All-inclusive-gjestene får spesielle ekstratjenester som snacks, i tillegg finnes det et utvalg av drikkevarer med og uten alkohol. En velfylt frokostbuffet, lunsj og en rikholdig middagsbuffet komponeres på en lekker og variert måte. Glutenfrie måltider og vegetarretter tilberedes på forespørsel. En spesiell attraksjon er «showcooking».
Sport og underholdning
Aktiv rekreasjon venter gjestene i bassengområdet med 2 utendørsbassenger. Innendørsbassenget byr på badefornøyelser uansett vær. I tillegg finnes det et plaskeområde for barn. Forfriskende drikkevarer i basseng-/snackbaren og behagelig avslapning i boblebadet sørger for at alle badeglade er i godt humør. På solterrassen med solsenger og parasoller ligger alt til rette for velvære i ferien. Overnattingsstedet har et omfattende idrettsprogram utendørs med sykling/terrengsykling, tennis, boccia, sandvolleyball, volleyball, basketball, puttinggreen og bueskyting samt, mot et ekstragebyr, minigolf og golf. Med aqua-fitness og, mot en ekstra kostnad, vannskikjøring, windsurfing, jetskikjøring, motorbåtturer, sykkelbåtturer, bananbåtturer, kanopadling, seiling, katamaranseiling og dykking får også vannsportsentusiaster full valuta for pengene. Området rundt anlegget innbyr til skikjøring. Ferieanlegget tilbyr et stort antall sportslige innendørsaktiviteter, f.eks. et treningsrom, bordtennis, badminton, dart, yoga, gymnastikk, aerobic og håndball samt, mot et gebyr, biljard og bowling. Overnattingsstedet tilbyr i velværeområdet en rekke behandlinger, deriblant et spa, en badstue, et dampbad, et hamam, en skjønnhetsfarm, en skjønnhetssalong, anti-age-behandlinger, ayurveda-behandlinger og et solarium samt, mot en ekstra avgift, massasjebehandlinger. Ytterligere fritidstilbud er live-musikk, et diskotek, en miniklubb, et minidiskotek og en nattklubb. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende betalingskort godtas på overnattingsstedet: American Express, VISA, Diners Club og MasterCard.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom