• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Grand Alisa Hotel (Ex. Royalisa Hotel)
TrustYou Tooltip Text
Cumhuriyet, Atatürk Bulvarı, Sanat Okulu Cd., 07425 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Grand Alisa Hotel (tidligere Royalisa Hotel) er et godt og rimelig valg for både par og barnefamilier, som ikke stiller høye krav til hotellet og ikke trenger mange fasiliteter på hotellet, men gjerne vil bo i et rolig område og innen gangavstand til stranden.

 

Til hotellet hører et bassengområde med en solterrasse, et basseng med to vannsklier (åpent kl. 14:00 – 16:00), samt et barnebasseng. Ca. to ganger i uken arrangeres det underholdning om kvelden. Vil du bare slappe av og nyte litt ekstra, tilbyr hotellet tyrkisk bad, badstue og massasje (ekstra avgifter). Utfordre reisefølget til bordtennis eller dart hvis du foretrekker å være aktiv.

 

I området rundt hotellet finner man et godt utvalg av butikker og restauranter. Alanya sentrum ligger kun 2 km fra hotellet og hvis man ikke orker å gå er det lett å ta en lokal buss, det er stoppested ca. 100 m fra hotellet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig ved bassenget og på rommene mot betaling. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film etc. 

 

Rom informasjon

Standardrom

Pent innredede rom til 2 personer med mulighet for en oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, safe (mot betaling), minikjøleskap og balkong. Bad med badekar, toalett og hårføner.

 

Stort rom

Vakkert møblert rom for 3 personer. Alle rommene har tre enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap og balkong. Bad med badekar, toalett og hårføner.


Familierom

Vakkert møblerte rom for 5 voksne eller 4 voksne og 1 barn, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene består av to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap og balkong. Bad med dusj eller badekar, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


 

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

15:00 – 16:30

Kaffe, te og kake

16:30 – 17:00

Bar

10:00 – 22:00

 


 

Friskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, drikkevarer på flaske, is, A’la carte restaurant, cocktails og importerte drikkevarer er ikke inkl. i All Inclusive konseptet.

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Basseng, vannsklier, utendørs restaurant og bar og andre fasiliteter kan være lukket i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel informeres om det.

Betalte tjenester

Leie av safe: Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Mixx Travel informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info
Basseng - Barnebasseng - 2 Vannsklier - Østre strand 150m - Alanya sentrum 2km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom