• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Haydarpasha Palace Hotel
TrustYou Tooltip Text
Türkler Mahallesi Kargı Çiftlik Sokak No:1
Hotellbeskrivelse

Skal ferien tilbringes i luksuriøse omgivelser, så er Haydarpasha Palace Hotel et ideelt valg. Hotellet som er bygget som en kopi av den historiske Haydarpashe togstasjon i Istanbul, ønsket sine første gjester velkommen i 2016. Uansett om du reiser som par, venner eller famile med små eller større barn, er det noe for alle.

 

Hotellet tilbyr et stort utvalg av fasiliteter for både barn og voksne. Hotellet har et stort bassengområde med et stort svømmebasseng, et barnebasseng med vannsklier og en stor solterrasse, og en privat strand som ligger nærme hotellet, man trenger bare gå under undergangen så er man på stranden. Ved stranden er det også et eget basseng med vannsklier for de største barna.


Skal du skjemmebort deg selv litt på ferien har hotellet et spa-senter du kan besøke. Her finner du tyrkisk bad, sauna, og muligheten for både massasje og  frisør sant skjønnhetsbehandlinger ( massasje og alle behandlinger mot betaling )  


I høysesongen har hotelets animasjons team forskjellige aktiviteter og underholdning for både barn og voksne. Bar mellom 4-12 år kan møte nye venner på hotellets miniklubb ( her snakkes ikke skandinavisk ) med mini disco, filmer, spill og lek. For de større barna og andre barnslige sjeler er det bland annet mulighet til å spille biljard, bowling og bordtennis, samt delta i ulike sportsaktiviteter       ( på stranden i høysesongen )

 

Trådløs internett er tilgjenlig over hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og veldig langsom, og det er ikke mulighet for og  streame filmer etc.

Rom informasjon

Standard rom:
Elegant innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra seng (ekstra seng er ikke mulig i rom med havutsikt). Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (inneholder øl, juice, vann og brus), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rom for funksjonshemmede er tilgjengelige - spør når du bestiller.


Superior Rom:
Elegant innredede rom for 3 personer, med mulighet for ekstra seng. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (inneholder øl, juice, vann og brus), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Familierom:
Elegant innredede rom for 4 personer med to separate soverom, og muligheten for en ekstra seng for et barn. Hvert soverom har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. I tillegg inkluderer rommet TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (inneholder øl, juice, vann og brus), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Familiesuite:
Elegant innredede rom for 4 personer med to separate soverom, og muligheten for en ekstra seng for et barn. Hvert soverom har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. I tillegg inkluderer rommet TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (inneholder øl, juice, vann og brus), vannkoker, safe og balkong. 2 bad med dusj, toalett og hårføner.


Familierom Dublex:
Elegant innredede rom i to etasjer for 4 personer med to separate soverom. Hvert soverom har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. I tillegg inkluderer rommet TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (inneholder øl, juice, vann og brus), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

Frokost

:

07:00 - 10:00

Sen frokost

:

10:00 - 11:00

Lunsj

:

12:30 - 14:00

Middag

:

19:00 - 21:00

 

Snacks

:

12:00 - 17:00   Beach Bar

Snackbar

:

12:00 - 17:00   Basseng Bar

Is

:

14:00 - 16:00

Vafler

:

16:00 - 17:00

Frukt

:

12:00 - 14:00

Kaffe & Kake

:

16:00 - 17:00

Kvelds snack

:

21:30 - 23:30

Patisserie

:

 24/7

 

 

Ottolobby Bar

:

08:00 - 24:00

Cunalobby Bar

:

00:00 - 08:00   

Pool Bar

:

10:00 - 24:00

Strandbar

:

10:00 - 18:00

Amphi Bar

:

21:30 - 23:30

Disco Bar

:

23:30 - 02:00

 

A’la carte restauranter

-

reservasjon kreves – mot betaling

Italiensk

:

19:00 - 21:00

Meksikansk

:

19:00 - 21:00

Fisk

:

19:00 - 21:00

Tyrkisk

:

19:00 - 21:00 
Utvalgt, importert alkohol, drikkevarer på flaske, ferskpresset fruktjuice, spabehandlinger, vannsport,bowling, biljard og noen fasiliteter er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet.

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

Vannskliene er åpne i 2 timer hver morgen og hver ettermiddag. Vær oppmerksom på at det kan være aldersgrense på noen av vannskliene.

Utendørs restauranter, barer og andre aktiviteter – inkudert bassenger og vannsklier – kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er informert.

Utvalget av underholdning, aktiviteter, etc kan være begrenset utenfor høysesongen.
Vis mer info Vis mindre
Info
Basseng - Barnebasseng - Vannland - Bar - Restaurang - Gratis WiFi - Privat Strand 100m - Loalt sentrum 2km - Alanya sentrum 25km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom