• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Helios Apartments
TrustYou Tooltip Text
Ag. Apostoli, Chania, Crete, Greece
Hotellbeskrivelse

Helios Apartments er et hyggelig og koselig leilighetshotell, som ligger i Agii Apostoli bare 4 km fra Chania. Leilighetene er pene og romslige, og det imøtekommende personalet får alle til å føle seg velkomne.

 

Bassengområdet har en solterrasse med solsenger, parasoller, basseng og barnebasseng. Det er også en bassengbar som serverer både kalde drikker, lette måltider og snacks. Hvis du vil unne deg frokost hver dag, kan du kjøpe dette på hotellet.

 

I nærheten av hotellet er det flere restauranter, tavernaer og matbutikker. Ønsker du å utforske Chanias mange muligheter, kommer du deg enkelt dit med lokal buss eller taxi.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.


Byggestøy fra nabotomten kan forekomme.

Rom informasjon

Studio leilighet
Hyggelige leiligheter med 1 soverom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofaen. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, air conditioning, safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj og toalett.

 

To-roms leilighet
Fine to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller enkeltsenger, samt et kombinert oppholds- og soveområde med to sovesofaer, TV, telefon, air conditioning, safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj og toalett.


Familierom
En romslig tre-roms for opptil seks personer. To soverom, hver med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. To sovesofaer i kombinert soverom/stue. TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. På badet dusj og toalett.

Måltid

Ikke inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:                 Ca. 15 Euro pr. uke.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Bassengbar - Gratis internett
Agii Apostoli 200 m - Strand 200 m - Chania 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom