• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Indigo Mare Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kykladon str, Platanias 73014, Chania, Crete, Greece
Hotellbeskrivelse

Indigo Mare er et sjarmerende og populært leilighetshotell i Platanias med mange skandinaviske stamgjester. Beliggende i nærheten av både by og strand gjør hotellet til et veldig godt valg for både par og familier med barn som vil ha begge deler innen rekkevidde.

 

Her er et fint bassengområde med en liten solterrasse med noen få solsenger, et basseng og et barnebasseng og direkte tilgang til stranden. Hotellet har også en koselig bassengbar og en restaurant, en lekeplass for barn, badstue og bordtennis og biljard.

 

Hotellet ligger ganske nær Platanias livlige sentrum, hvor du finner et stort utvalg av tavernaer, restauranter og butikker.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studio
Enkle, men fine ett-roms leiligheter for 2 personer med mulighet for en ekstra seng. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, tekjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyret og balkong eller terrasse av varierende størrelse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Merk at noen ettromsleiligheter har en felles balkong / terrasse

 


To-roms leilighet
Enkle, men fine to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og klimaanlegg, samt et kombinert oppholds- og soveområde med sovesofa, TV, telefon, safe, tekjøkken med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse av varierende størrelse størrelse. Bad med dusj eller badekar og toalett. Noen leiligheter ligger i to etasjer.

Merk at noen leiligheter ligger i to etasjer.

Måltid

Frokost inkl.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Gratis internett
Strand 0 m - Lokalt sentrum (Platanias) 400 m - Chania 14 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom