Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Kleopatra Tuna Apart

Søk etter ledig rom og pris
Kort informasjones liste

 Ingen pension  

 Poolbar - Bar - Restaurang

Gratis wifi ( Lobby ) - Strand 50m. - Alanya centrum 500 m.

Hotellbeskrivelse

Kleopatra Tuna Apart er et velfungerende leilighetskompleks, med en god beliggenhed kun 50 m fra dem populære Kleopatra stranden. Mange stamgjester kommer tilbake år etter år, og her er en fin atmosfære


I tillegg til et koslig massengområde med baseng og barnebaseng, har hotellet også en god restaurant hvor du kan kjøpe frokost, lunsj og middag, og en bar som raskt blir et samlingssted for hotellets gjester.


Når du bor i en ferieleilighet har du friheten til å tilberede dine måltider selv. Ikke langt fra hotellet er en av byens største supermarkeder hvor du kan handle alt du trenger. Orker du ikke selv lage mat, finner du et godt utvalg av spisesteder i området omkring hotellet.

Rom informasjon

Ettromsleilighet (studio):
14 enkelt møblerte leiligheter med 1 soverom for 2 personer. Alle leilighetene er innredet med en kombinert stue og oppholdsrom med åpent kjøkkenløsning. Leilighetene inneholderte-kjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, telefon, air condition ( ekstra kostnad ), safe ( ekstra kostnad ) og balkong. Bad med dusj / bad og toalett.


To roms leilighet:
41 enkelt innredet leiligheter med 2 soverom for 4 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom og en kombinert stur og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning. Leilighetene inkluderer te-kjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, telefon, air conditin ( på soverommet, ekstra kostnad ), safe, ( ekstra kostnad ), og balkong. Bad med dusj / badekar og toalett.


Leilighetene er av varierende størrelse og har forskjellige planløsninger.

Kleopatra Tuna Apart Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost