• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Lara Barut Collection
Hotellbeskrivelse
I 2018 ble hotellet modernisert. I en 10-etasjers hovedbygning og en 2-3-4-etasjers sidebygning vil gjestene finne 463 røykfrie rom. Det vennlige personalet i resepsjonen hjelper deg gjerne med alt du måtte lure på. Gjestene kan surfe på Internett via WiFi (uten ekstraavgift). Du finner også butikker her. Barna kan leke av hjertens lyst på lekeplassen. Overnattingsstedets fasiliteter omfatter også et lekerom. Ved behov kan gjester med egen bil benytte parkeringsplassen (uten ekstraavgift). Blant tjenestene som tilbys, er på forespørsel barnevakt mot en ekstra kostnad, bilutleie, medisinsk assistanse, romservice mot en ekstra kostnad, vaskeriservice og en frisør. I business-området finnes det telefaks, projektor, flip-chart og tusjer og kopimaskin. Foredrag, presentasjoner eller møter kan avholdes i et av de 10 konferanserommene.
plassering / beliggenhet
Dette strandhotellet er et ideelt valg både for jobbreisende og for familier, og ligger omtrent 3 km fra Lara sentrum. Nærmeste flyplass er Antalya (AYT), og ligger omtrent 10 km unna.
Rom informasjon
På rommene finnes det et kjøkken og et bad, og et klimaanlegg sørger for et behagelig inneklima. En balkong tilhører standardutrustningen på de fleste rom. Rommene har queen-size-seng eller king-size-seng. For barn kan barnesenger fremskaffes på forespørsel. I tillegg finnes det en safe og en minibar. Te-/kaffekoker regnes også som del av standardutrustningen. Dessuten finnes det telefon, flatskjerm-TV med satellittkanaler og WiFi (uten ekstraavgift). Blant fordelene på rommene er tøfler. På badet, som er utstyrt med en badebalje, har gjestene tilgang på en hårføner og badekåper. Det er mulig å bestille rom tilpasset rullestolbrukere. For foreldre med barn er familierom tilgjengelig.
Mat / Drikke konsept
Det finnes ulike serveringstilbud, som en kafé og en bar. Gjestfrihet og en trivelig atmosfære venter gjestene i de 9 restaurantene for ikke-røykere. Forfriskende drinker i strandbaren gir deg øyeblikk av velvære. På overnattingsstedet er det mulig å bestille forpleiningstilbud som all-inclusive-spesial. Frokost for de som står opp tidlig eller seint, lunsj og middag tilbys med et variert utvalg av retter. Diettretter og veganmat tilberedes på forespørsel. I tillegg tilbyr overnattingsstedet snacks. En spesiell attraksjon er «showcooking».
Sport og underholdning
De 4 utendørsbassengene gir deg en forfriskende avkjøling når det er varmt ute, og på dager med dårligere vær kan gjestene også benytte de 3 innendørsbassengene. I tillegg finnes det et badeområde for barn med 3 plaskebassenger. I tillegg skaper forfriskende drikkevarer i bassengbaren og en vannsklie godt humør blant alle badeglade. På solterrassen med solsenger og parasoller ligger alt til rette for velvære i ferien. Overnattingsstedet har et svært omfattende sportsprogram utendørs med tennis, boccia, sandvolleyball, basketball, minigolf, bueskyting, stavgang og jogging samt, mot en ekstra kostnad, ridning. Vannsportentusiaster tilbys vannaerobic (uten ekstraavgift). Hotellet tilbyr sportsentusiaster mange aktiviteter også innendørs, som et treningsrom, bordtennis, badminton, dart, squash, yoga, gymnastikk, aerobic, håndball og pilates. Overnattingsstedet tilbyr i velværeområdet en rekke behandlinger, deriblant et spa, en badstue, et dampbad og et hamam samt, mot en ekstra avgift, en skjønnhetssalong og massasjebehandlinger. Ytterligere fritidstilbud er en miniklubb, et minidiskotek og en nattklubb. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende betalingskort godtas på hotellet: VISA og MasterCard.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom