• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Marirena Hotel
A. Papandreou 120 & Naxou 8, Iraklio 714 14, Yunanistan Kart
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Ammoudara / Heraklion. Våre guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

Marirena Hotel er et godt, familiedrevet hotell, som ligger 4 km vest for Kretas 'hovedstad' Heraklion. Hotellet er et veldig godt utgangspunkt for alle som ønsker å kombinere sol- og strandferier med kulturopplevelser.

 

Hotellet har et fint bassengområde med solterrasse, basseng og eget barnebasseng. Bare 100 m fra hotellet ligger den barnevennlige sandstranden, hvor det er mulig å både svømme og sole seg, men også prøve deg på forskjellige vannsportaktiviteter (mot et gebyr).

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

 

I Ammoudara er det et godt utvalg av restauranter, tavernaer og butikker. Vi kan anbefale en tur til Heraklion, som tilbyr et arkeologisk museum, en gammel venetiansk havn og selvfølgelig en god mulighet for shopping.

Rom informasjon

Standard rom
Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, air condition, safe (ekstra kostnad), kjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 


Familierom
Pent innredede rom for 4 personer. Alle rommene har to soverom: et rom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og et rom med to sovesofaer. I tillegg inkluderer rommet TV, air condition, safe (ekstra kostnad), kjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost og middag inkl.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:                 Ca. 1 Euro pr. dag.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng og barnebasseng - Gratis internett - Halvpensjon
Strand 100 m - Lokalt sentrum 100 m - Heraklion 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom