• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
May Flower Apart Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kadıpaşa Mah. Sugözü Cad. No:2 07400 Alanya, ANTALYA / Türkiye
Hotellbeskrivelse
May Flower er et godt leilighetshotell som ligger veldig sentralt i Alanya. Her er det god plass for både store og små, om du reiser som venner, par eller familie med barn, vil du føle deg godt til rette her. 

Hotellets bassengområde er hotellets naturlige samlingspunkt. Her er det en koselig solterrasse og et basseng samt et eget barnebasseng. Det er også en liten lekeplass for de minste barna, samt bordfotball, biljard og airhockey for de eldre.

Her har du friheten til å tilberede dine egne måltider - innkjøpene kan gjøres i hotellets minimarked. Det er også mulig å bestille en frokostbuffé i hotellets restaurant.

Hotellet ligger bare 200 meter fra sentrum, så du har alle byens muligheter rett utenfor døren. Det er bare ca.1,1 km til Kleopatra stranden.

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.
Rom informasjon
Studio leilighet
Pent møblerte leiligheter med 1 soverom for maksimalt 2 personer. Alle leilighetene er innredet med kombinert soverom og stue med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og åpent kjøkken. Leilighetene inneholder tekjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, kaffemaskin, vannkoker, TV, air condition (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), telefon og balkong. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

To-roms leilighet
Pent møblerte leiligheter med 2 rom for maksimalt 5 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom med dobbeltseng / 2 enkeltsenger, samt et kombinert soverom og stue med sovesofa og åpent kjøkken. Leilighetene inneholder tekjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker, TV, air condition (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), telefon og balkong. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.
Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:                    Ca pris: 6 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Mixx Travel informeres om dette.

 

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Restaurant - Bar - Gratis WİFİ - Strand 1,1 km - Sentrum 200 m - Antalya flyplass ca. 130 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom