• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Pine House Hotel Resort
Çamyuva Mah, Turizm Blv. No:9, 07990 Kemer/Antalya
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke har guider i Kemer. Våre guider i Side/Alanya kan kontaktes på telefon.


Det familievennlige Pine House Hotel ligger blant frodige furutrær i Camyuva, ca. 6 km utenfor Kemer. Det er fasiliteter for både store og små og her vil du få en minnerik ferie med hele familien.

 

Hotellet har et herlig bassengområde med solterrasse, svømmebasseng og barnebasseng. For de som liker fart og spenning er det også et basseng med vannsklie. En kort spasertur fra hotellet ligger hotellets private strand dersom du foretrekker salte bad i Middelhavet.

 

Unn deg selv et besøk i hotellets herlige spa-område, som tilbyr hammam, badstue og massasje (mot betaling.) Både dag og kveld arrangerer hotellets animasjonsteam aktiviteter og underholdning for hele familien. For de yngste gjestene mellom 4-11 år er det en miniklubb (ikke-skandinavisktalende personale.

 

Trådløst internett er tilgjengelig. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Fine rom for 2 personer med mulighet for ekstra seng for barn. Alle rom inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, minibar, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Økonomi rom
Fine rom for 2 personer med mulighet for ekstra seng for barn. Alle rom inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, minibar, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner. Vær oppmerksom på at økonomirommene ikke har utsikt.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Snacks

12:00 – 16:00

Kaffe og Te

16:30 – 17:30

Middag

19:00 – 21:00

 

Drikke

Poolbar

10:00 – 23:00

Strandbar

10:00 – 18:00

Lobbybar

10:00 – 21:00

 

Utvalgt, importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter mot avgift.

 

Badehåndklær kan lånes.

 

Miniklubben og vannsklie har begrensede åpningstider.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Høy musikk fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogram kan forekomme. Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Mixx Travel. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng – Barnebasseng – Miniklubb – Gratis internett (lobby)
Strand 200 m – Kemer 6 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom