• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Porto Platanias Beach Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Porto Platanias Beach Resort & Spa GR-73014 Chania – Crete, Hellas
Hotellbeskrivelse

Porto Platanias Beach Resort er et fantastisk hotell av høy standard, som ligger rett ved stranden. Standarden er høy, og her er det mange fasiliteter. Her har du muligheten til å nyte deg ved et av hotellets bassenger eller på den nydelige sandstranden der du i tillegg til å svømme og nyte solen også kan prøve deg på et vell av forskjellige vannsportsaktiviteter (mot et gebyr ).

 

Hotellet har flere restauranter og barer, for eksempel en takterrasse med vakker utsikt, der bl.a. holdt kretisk kveld. I høysesongen tilbyr hotellets animasjonsteam underholdning og aktiviteter for både store og små. På dagtid kan du f.eks. konkurrere i sandvolleyball, vannpolo og eller boccia, og i mellomtiden kan alle barn i alderen 5-12 kose seg i miniklubben hvor det både er en lekeplass og et mini-diskotek arrangeres (skandinavisk snakkes ikke her). For et gebyr kan du skjemme deg bort i SPA-senteret, hvor du finner et innendørs, oppvarmet basseng, boblebad, tyrkisk bad, badstue, massasje og frisør.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen, ved bassengbaren og i rommene - vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er veldig dårlig og at det ikke er mulig f.eks. å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Moderne møblert rom for 2 personer, med mulighet for ekstra seng. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe, minibar (møtes på forespørsel / avgift) og balkong eller terrasse. Bad med badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkl.

 

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger - Barnebasseng - Miniklubb - SPA-senter
Direkte tilgang til strand - Platanias sentrum 300 m - Chania 10 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom