• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Porto Platanias Beach Luxury Selection
GR-73014 Chania – Crete, Hellas
Hotellbeskrivelse

Porto Platanias Beach Luxury Selection er et eksklusivt valg for både par og familier som ønsker å bo i eksklusive omgivelser, bare et steinkast fra stranden. Hotellet ble renovert i 2019, og hotellet ser friskt og moderne ut. Som gjest på Porto Platanias Beach Luxury Selection kan du fritt bruke fasilitetene til søsterhotellene Platanias Beach Resort og Platanias Village Resort, som ligger ca. 10 min. gange fra hotellet.

 

Her er et fint bassengområde med solterrasse, basseng og barnebasseng. Her er det også en god lekeplass.
Frokost og middag serveres i restauranten med utsikt over havet, og her er det også mulig å kjøpe både en matbit og lunsj hvis du skulle bli sulten om dagen. I høysesongen tilbyr hotellets animasjonsteam underholdning og aktiviteter for både store og små. Mot et gebyr kan du skjemme deg bort i spaet med hamam og massasje. Hotellet har også et treningsstudio og muligheten til å spille tennis og padletennis (leie av baner og utstyr mot et gebyr).

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen, ved bassenget og på rommene. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er veldig dårlig og at det ikke er mulig f.eks. å streame filmer og lignende.

 

Uteserveringer, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel blir informert.

 

Badehåndklær kan leies på hotellet.

Rom informasjon

Standard rom
Moderne møblerte rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe (mot avgift), minibar (oppfylles på forespørsel og mot et gebyr), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Moderne møblerte rom for 4 personer. Alle rommene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt en stue med en eller to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe (mot avgift), minibar (oppfylles på forespørsel og mot et pristillegg avgift), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Halvpensjon: Frokost og middag. Drikke ikke inkludert

Betalte tjenester

Leie af sikkerhetsboks:                               Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

Bruk av solsenger og parasoller på stranden mot et gebyr.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Internett
Strand 25 m - Platanias sentrum 500 m - Chania 10 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom