• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Porto Platanias Village
GR-73014 Chania – Crete, Hellas
Hotellbeskrivelse

Porto Platanias Village Resort er et nydelig, familievennlig leilighetshotell som består av flere bygninger i tre etasjer. Hotellet er bygget som en tradisjonell kretisk landsby med små, pittoreske stier og små hager med vakre blomster.

 

Hotellet har et fint, stort bassengområde med basseng og barnebasseng og en stor solterrasse. Ved bassengområdet ligger også hotellets restaurant og bassengbar. Hotellet har også et mindre badeland bestående av et eget bassengområde med fire vannsklier og et barnebasseng med små vannsklier*.

 

For de aktive reisende er det mulighet til å spille tennis og padel eller trene i treningsstudioet. Alle barn mellom 5-12 år kan ha det gøy i miniklubben eller på lekeplassen (her snakkes ikke skandinavisk).

 

På søsterhotellet Porto Platanias Beach Resort, som ligger rett over veien, kan du bruke treningsstudioet gratis. Det finnes også et spa (mot betaling) med innendørsbasseng og boblebad. Du er også velkommen til å benytte flere av hotellets øvrige fasiliteter, f.eks. miniklubben og flere bassenger. Her arrangerer animasjonsteamet aktiviteter og underholdning for både store og små i høysesongen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder - vær oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er svært dårlig og at det ikke er mulig å f.eks. streame filmer og lignende.

 

Vær oppmerksom på at innsjekking er på Porto Platanias Beach Resort ved sen ankomst.

 

*Adgang til badelandet er inkludert i All Inclusive-konseptet. For andre gjester er inngang mot et gebyr.

Rom informasjon

Studio leilighet
Fine og moderne ettromsleiligheter for inntil 3 personer, innredet i lyse farger. Alle leilighetene har dobbeltseng og sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Leilighetene varierer i innredning og størrelse. Vær oppmerksom på at det er nivåforskjeller og trapper i noen av leilighetene.

 

Toroms leilighet
Trivelige og moderne toromsleiligheter for opptil 4 personer, innredet i lyse farger. Alle leilighetene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Leilighetene varierer i innredning og størrelse. Vær oppmerksom på at det er nivåforskjeller og trapper i noen av leilighetene.

Mat / Drikke konseptHalvpensjon: Frokost og middag. Drikke er ikke inkludert.

 

All Inclusive fra 1. mai 2023

 

Måltider og snacks

Tidlig frokost

06:30 – 07:30

Frokost

07:30 – 10:30

Lunsj

13:00 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

10:30 – 12:30 / 15:00 – 17:00 / 23:00 – 00:00

 

Drikke

Island Pool Bar (Porto Platanias Beach)

11:00 – 00:00

Village Pool Bar

10:00 – 23:00

 

A'la Carte Restaurant - 18:30 – 21:30 Et måltid inkl. Reservasjon er nødvendig.

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i SPA-senteret og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Noen fasiliteter finnes på søsterhotellet Porto Platanias Beach Resort & Spa.

  

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Tennis og padelbane - Vannsklier - Internett - Strand 100 m - Platanias sentrum 200 m - Chania 12 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom