• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Rethymno Mare Royal Hotel
Skaleta, Rethymno, Crete, GREECE 74100
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

Rethymno Mare Royal er et hotell av god, høy standard, med mange fasiliteter og aktiviteter for hele familien. Hotellet ligger innen gangavstand fra den lille landsbyen Skaleta, hvor det er et fint utvalg av restauranter og tavernaer samt barer og butikker.

 

Hotellet er et paradis for alle vannglade. I tillegg til et basseng med god solterrasse, er det også et basseng med tre morsomme vannsklier og et stort barnebasseng med sklier for de mindre barna. Fra hotellet er det direkte tilgang til stranden, hvor du fritt kan bruke solsenger.

 

Hotellet tilbyr også et SPA-senter (alle behandlinger mot avgift) og en miniklubb for 4-12-åringer (skandinavisk snakkes ikke her) med en lekeplass. Hotellet tilbyr også en tennisbane, beachvolleybane og aktiviteter på dagtid og underholdning i amfiet om kvelden.

 

Hvis du har lyst til å besøke Rethymnon, kan du bruke lokalbussen som stopper rett utenfor hotellet.

 

Hotellet ligger i et kupert terreng, og her er det mange trapper. Tilgang til stranden via tunnel / heis.

 

Vær oppmerksom på at de fleste fasiliteter deles med nabohotellet Rethymno Mare.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

 

 

Rom informasjon

Superior Rom
Hyggelige rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra seng for et barn. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe (mot avgift), minibar (oppfylles på forespørsel mot et gebyr), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner.

 

Juniorsuite
Hyggelige rom for 3 personer, med mulighet for en ekstra seng for et barn. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe (mot avgift), (møtes på forespørsel mot et gebyr), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner.

 

Familiesuite
Hyggelige rom for 4 personer. Alle rommene består av to soverom, som hver inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. I tillegg inkluderer rommet TV, telefon, klimaanlegg, safe (mot avgift), (oppfylles på forespørsel mot et gebyr), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner.

 

 

Familiesuite (med Jacuzzi)
Hyggelige rom for 4 personer. Alle rommene består av to soverom, som hver inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. I tillegg inkluderer rommet TV, telefon, klimaanlegg, safe (mot avgift), (oppfylles på forespørsel mot et gebyr), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med boblebad, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Halvpensjon - Frokost og middag ink

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:            Ca. 10 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger – Vannsklier – Mange fasiliteter – All Inclusive
Strand 20 m - Skaleta 2 km – Rethymnon 11 km – Gratis internett på fellesområdene

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom