• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Royal Garden Beach Hotel
Çarşı, Güçoğlu Sokak 5/A, 07490 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Royal Garden Beach (tidligere Royal Garden Select & Suite) er et skjønt 5 stjerners resort, beliggende i Konakli, ca. 14 km fra Alanya. Hotellet anbefales til alle som ønsker å bo på et stort hotell med mange fasiliteter og aktiviteter for både barn og voksne.

 

Hotellet er ideelt for alle badeglade! Her er basseng for alle aldersgrupper, og spesielt området med vannsklier blir hurtig en hit for barn og andre barnslige sjeler. Foretrekker du sand og saltvann er det direkte adgang til hotellets private strand. Her kan du nyte solen på en liggestol, bade i Middelhavet og prøve all verdens former for vannsport.

 

I Spa senteret kan du skjemme deg selv bort mens de minste barna møter nye venner i miniklubben (her snakkes det ikke skandinavisk) eller på lekeplassen. Skal formen holdes vedlike under ferien, kan dette gjøres i fitness rommet. Hotellets eget animations team arrangerer aktiviteter og konkurranser på dagen og underholder med flotte show om kvelden.

 

Hotellet består av to hovedbygninger og en sidebygning. Vær oppmerksom på at du skal over en liten vei for å komme fra sidebygningen til hovedbygningen.

 

Konakli er en mindre ferieby med et godt udvalg av butikker og restauranter. Hvis du vil oppleve den populære ferieby Alanya kan du lett ta bussen dit. 

 

Gratis, trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og i patisseriet, samt på hotellets øvrige områder mot betaling. Vær oppmerksom på at forbindelsen ofte er både veldig treg og ustabil, og at det er ikke mulig å streame film etc. 

Rom informasjon

Standard rom
Elegant innredet rom for 2 personer. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann/brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


 
Premium Standard rom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann/brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


 
Familierom Hovedbygning
Elegant innredet rom for 4 personer. Alle rommene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med to sovesofaer. I tillegg inneholder rommet TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann/brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 


Familierom Sidebygning
Fine rom med eldre innredning plass til 4 personer. Alle rommene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med to sovesofaer. I tillegg inneholder rommet TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann/brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive


Frokost

07:00 - 10:00

 Lunsj

12:30 - 14:00 

 Middag

19:00 - 21:00

 Midnatts Snack

23:00 - 07:00

Snack Bar

10:00 - 17:00

 Tyrkiske pannekaker

11:00 - 16:30

 Patisserie

11:00 - 17:00 

 

A'la Carte - Ét måltid inkl. Husk å reservere bord! (1. mai – 31. oktober)

 

 La Pergola - Italiensk

 19:00 - 21:00

 Lagos – Fisk og skalldyr

 19:00 - 21:00

 Sakura - Kinesisk

 19:00 - 21:00

 Anatolian - Tyrkisk 

 19:00 - 21:00

 

Barer 

 

Lobby Bar

 10:00 - 24:00

Pool Bar

 10:00 - 24:00

Beach Bar

 22:30 - 00:30

 Disco Bar

 22:30 – 24:00

 Night Bar

 00:00 – 07:00

 


Utvalgt, importert alkohol, drikkevarer servert i flaske, friskpresset fruktjuice, alle behandlinger i Spa senteret, motoriserte vannsportsaktiviteter og noen fasiliteter er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konseptet.

 

Aquaparken med vannsklier er åpen i tidsrommet 10-12 og 15-17, i perioden 1. mai – 31. oktober.

 

Strandhåndkler utlånes mot et depositum.

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Støy fra hotellets Disco bar og aktiviteter/underholdning kan forekomme.

 

Utendørs restauranter, barer, svømmebasseng og andre aktiviteter kan være lukket i lavsesongen og når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel informeres om det.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenfor høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info
Basseng - Vannsklier - Barer - Restaurant - Internet - Privat strand 0 m - Konakli 500 m - Alanya Sentrum 14 km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom