• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Royalisa Hotel
Cumhuriyet, Atatürk Bulvarı, Sanat Okulu Cd., 07425 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Royalisa Hotell (tidligere Banana Hotell) har nylig blitt renovert,  så både rommene og fellesområdene fremstår derfor som nytt og friskt. Hotellet er et godt og prisvennlig valg for både par og familier med barn som ikke har brukt for mange fasiliteter på hotellet, men gjerne vil bo i et rolig område og i gåavstand til Østre strand. 

 

Til hotellet hører et bassengområde med en solterrasse, et basseng med to vannsklier (åpent kl. 14:00 – 16:00), samt et barnebasseng. Ca. to ganger i uken arrangeres det underholdning om kvelden. 

 

I området rundt hotellet finner man et godt utvalg av butikker og restauranter. Alanya sentrum ligger kun 2 km fra hotellet og hvis man ikke orker å gå er det lett å ta en lokal buss, det er stoppested ca. 100 m fra hotellet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig ved bassenget og på rommene mot betaling. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film etc. 

 

Rom informasjon

Standardrom

Pent innredede rom til 2 personer med mulighet for en oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, safe (mot betaling), minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 


Familierom:

Vakkert møblerte rom for 5 voksne eller 4 voksne og 1 barn, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene består av to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap og balkong. Bad med dusj eller badekar, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


 

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

15:00 – 16:30

Kaffe, te og kake

16:30 – 17:00

Bar

10:00 – 22:00

 


 

Friskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, drikkevarer på flaske, is, Terrasse bar, A’la carte restaurant, cocktails og importerte drikkevarer er ikke inkl. i All Inclusive konseptet.

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Basseng, vannsklier, utendørs restaurant og bar og andre fasiliteter kan være lukket i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel informeres om det.

Betalte tjenester

Leie av safe: Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Mixx Travel informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info
Basseng - Barnebasseng - 2 Vannsklier - All Inclusive - Østre strand 150 m - Alanya sentrum 2 km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom