• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Sandy Suites
Galatas 731 00
Hotellbeskrivelse

Sandy Suites er et enkelt, men koselig leilighetshotell som ligger i Kalamaki. Hotellet er et virkelig godt utgangspunkt for alle som ønsker å både bo i nærheten av stranden og samtidig ha muligheten til å komme til Chanias koselige sentrum på kort tid.

 

Her er et fint bassengområde med basseng, barnebasseng og en fin solterrasse med solsenger og parasoller. Det er også et lite basseng og en snackbar som serverer både kalde drinker og lette måltider.

 

En kort spasertur fra hotellet er det et godt utvalg av koselige tavernaer og noen få butikker. Hvis du vil besøke Chania, kan du enkelt komme deg hit med lokal buss eller taxi.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studio leilighet
Pent innredede ett-roms leiligheter for 2 personer. Alle leilighetene inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, klimaanlegg, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet
Pent innredede to roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene inneholder et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt en kombinert stue og soveplass med sovesofa, klimaanlegg, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Måltid

Måltider er ikke inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Ferieleiligheter - Basseng - Barnebasseng - Gratis internett i fellesområder
Strand 200 m - Lokalt sentrum (Kalamaki) 150 m - Chania 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom