• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Sayanora Hotel
TrustYou Tooltip Text
Denizbuku Mevkii, Side / Manavgat
Hotellbeskrivelse

Sayanora Hotel er et koselig familiehotell av eldre dato, som i flere år har vært svært populært blant skandinaviske gjester. Her er det ikke så mange fasiliteter, men stemningen er skikkelig koselig og spesielt familier med både store og små barn vil raskt slå seg til ro. Både Sides koselige gamleby og den barnevennlige sandstranden ligger i gangavstand fra hotellet.

 

Hotellet har 2 svømmebasseng og 2 barnebasseng. På hotellets private strand, som ligger ca. 2km fra hotellet er solsenger og parasoller gratis. En gratis skyttelbuss til og fra stranden arrangeres noen ganger om dagen. Her er også et stort utvalg av ulike typer vannsportaktiviteter (mot betaling). Måltidene serveres i den koselige restauranten, hvor du kan velge om du vil sitte ute eller innendørs. I høysesongen arrangerer hotellet tyrkiske kvelder en gang i uken.

 

Hotellet består av to bygninger: en to-etasjes hovedbygning og en tilstøtende "Park"-bygning, hvor de fleste rommene er bygget i bungalowstil.


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen kan være både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Enkle, men pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller enkeltsenger, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Standard rom i Park-bygningen
Enkle, små, men pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap, telefon, TV og terrasse. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Familierom i Park-bygningen
Enkle, men pent innredede rom for 4 personer. Alle rommene består av 2 soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap, telefon, TV og balkong eller terrasse. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Mat og Drikke

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Kaffe, te og kake

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Pool Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importerte drikker, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, is og spesialkaffe er ikke Inkl. i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Uterestauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres, Uten å informere Mixx Travel.

Betalte tjenester

Leie av safe: Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger - Barnebasseng - Restaurant – Bar – Gratis internett
Strand 300 m - Privat Strand 2 km – Side Sentrum 800 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom