• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Seaden Valentine Resort & Spa
Side Bingeşik Mevkii
Hotellbeskrivelse

Seaden Valentine Resort & Spa er et moderne voksenhotell som ligger 3 km fra det koselige feriestedet Side. Hotellet ligger godt til en kort spasertur fra stranden og her bor du komfortabelt med All Inclusive.

 

Hotellet har et stort bassengområde med to bassenger, bassengbar og solsenger og parasoller. Hvis du foretrekker sand- og salte bad, ligger stranden kun 200 meter fra hotellet. For de eventyrlystne er det mulighet for å prøve ulike vannsporter (mot betaling).

 

I hotellets spa er det mange muligheter for å skjemme seg bort, og for de som ønsker en aktiv ferie arrangerer animasjonsteamet aktiviteter på dagtid. På kvelden arrangeres underholdning med ulike show og musikk. Det er også mulig å utfordre reisefølget på blant annet boccia, bordtennis eller biljard.

  

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Økonomi rom
Pent møblert økonomirom for 2 personer med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle rom inneholder luftkondisjonering, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylles hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

 

Standard rom
Pent møblert rom for 2 personer med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle rom inneholder luftkondisjonering, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylles hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

 

Swim Up Rom
Pent innredet rom for 2 personer med dobbeltseng. Alle rom inneholder luftkondisjonering, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylles hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og terrasse med to solsenger og parasoll. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Rommene har direkte tilgang til bassenget. 

 

Suite
Pent møblert rom for 2 personer med soverom med dobbeltseng og stue. Alle rom inneholder luftkondisjonering, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylles hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong med to solsenger og parasoll. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Vær oppmerksom på at det ikke er noen dør mellom soverom og stue.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Patisserie

10:00 – 18:00

Snack Restaurant

12:00 – 15:30

Gözleme House (Tyrkiske pannekaker)

11:00 – 15:30

Midnattssnack

23:00 – 00:00

Is

11:00 – 12:00

Is og vafler

15:30 – 17:00

 

Tre á la carterestauranger; osmansk, italiensk och asiatisk. Et besøk på en av disse er inkludert / uke. Reservasjon kreves.

 

Dryck

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Pool Bar

24 timmar

Snack Bar

10:00 – 17:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Disco Bar

00:00 – 02:00

 

 

Utvalgt importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe, vannsport, bowling, biljard og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger og massasjer i spa-senteret mot ekstra kostnad.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Utekafeer, barer og andre aktiviteter - inkludert bassenger kan være stengt i lavsesongen. Innendørsbassenget er oppvarmet i lavsesong.

 

Åpningstider kan endres uten å informere Mixx Travel. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Voksenhotell 16+ - BassengerInnendørs basseng Spa-avdeling
Gratis internett 
Avstand til strand 200 m 
Side sentrum 3 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom