Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Semiz Apart Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Semiz Apart Hotell er et hyggelig leilighetshotell i Oba. Hotellet er av eldre dato, men velholdt. Den perfekte beliggenhet tett på både by og strand, og den imøtekommende personalet oppveier, at her ikke er så mange fasiliteter. Du finner et stort utvalg af butikker og restauranter ganske tett på hotellet, og Alanya centrum nås lett med lokal bus.

 

Her er et mindre poolområde med pool og barnepool samt en hyggelig restaurant. Stranden ligger kun 70 m fra hotellet, og her kan du gratis benytte solsenger og parasoller. Du kan også prøve krefter med flere forskellige former for vannsportsaktiviteter (mot betaling).

 

Trådløst internet er tilgjengelig. Vær dog oppmerksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt å streame film og lign.

Rom informasjon

To værelses leilighet

Pene, enkelt innrettede to-værelses leiligheter for max 4 personer. Alle leiligheter er innrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og et kombineret sove- og opholdsrum med åpent kjøkken og en sovesofa. Leilighetene inneholder te-køkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, telefon, TV, aircondition (mot betaling) og balkong. Badeværelse med dusj, toalet og hårføner. Sikkerhetsboks til oppbevaring av værdigjenstander kan leies i resepsjonen.

Semiz Apart Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost