Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Side Alegria Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke har guider i Side. Våre guider i Alanya kan kontaktes på telefon.


Side Alegria Hotel & Spa er et nydelig, 5-stjerners hotell som ligger bare 4 km fra den sjarmerende byen Side og 200 meter fra den vakre sandstranden. Her er plass til både å slappe av i solen og morsomme timer ved bassengområdet.


Her er 2 bassenger: Ett aktivitetsbasseng med vannsklier og et basseng for avslapning. Uansett hvor du velger å tilbringe dagen, kan du nyte solen på solterrassen. Stranden ligger bare en kort spasertur fra hotellet, og det er også mulighet til å prøve ut ulike vannsport (mot betaling). Hotellets animasjonsteam tilbyr underholdning og aktiviteter, både på dagen og kvelden.


I spa-senteret finner du et hamam, boblebad, badstue, massasje og frisør (alle behandlinger mot en ekstra avgift), treningsrom og innendørsbasseng (åpent i vintermånedene).


Trådløst internett er tilgjengelig over hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.


Hotellet består av 3 bygninger: en hovedbygning og 2 anneksbygninger. Alle fasiliteter er plassert i hovedbygningen, og hvis du bor i ett av anneksbygningene, må du krysse en vei når du vil bruke hotellets fasiliteter.

Side Alegria Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost