• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Sunrise Village Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kambos Platania, 73014, Chania, Crete
Hotellbeskrivelse

Sunrise Village Hotel er et koselig og familiedrevet hotell som ligger på en høyde i utkanten av Platanias. Hotellet er populært blant skandinaviske gjester, og det er ikke så rart, for her føler du deg raskt hjemme. Hotellet består av fem blokker med 3 etasjer, som alle ligger rundt bassengområdet.

 

 

Ved det koselige bassengområdet er det et basseng og en liten solterrasse med solsenger og parasoller. For de minste er det et barnebasseng og en lekeplass. Restauranten serverer god mat, og hotellets bassengbar er hotellets naturlige samlingspunk. I høysesongen arrangeres aktiviteter og underholdning både på dagtid og på kvelden, flere ganger i uken.

 

 

Stranden ligger ca. 550 m fra hotellet. Du kan gå til sentrum av Platania, hvor du finner et godt utvalg av butikker, restauranter og barer.

 

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og på rommene. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er veldig dårlig og at det ikke er mulig f.eks. å streame filmer og lignende..
Rom informasjon

Superior Studio
Hyggelige leiligheter med 1 rom for maksimalt 3 personer, innredet i lyse farger. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og en sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner.
Vær oppmerksom på at de fleste leilighetene med 1 rom ligger i 1. etasje.

 

Superior-leilighet med 1 rom

Fine to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer, dekorert i lyse farger. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, og et kombinert oppholds- og soveområde med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner.
Vær oppmerksom på at de fleste leiligheter med 2 soverom ligger i 1. etasje.


Superior 2 rom leilighet (2 etasjer)
Fine to-roms leiligheter i 2 etasjer for maksimalt 5 personer, innredet i lyse farger. Alle leilighetene har et soverom (i første etasje - det er ingen dør), og en kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret og 2 balkonger. 2 bad med badekar, toalett og hårføner. Leilighetene ligger i første og andre etasje.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


 

 

Måltider & Snacks

 

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

13:00 – 14:30

Is (Main Restaurant)

13:00 – 14:30 + 18:00 – 22:45

Is (Pool Bar)

10:00 – 18:00

Snacks

10:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:00

 

 

Barer

 

Pool Bar

10:00 – 18:00

Restaurant Bar

18:00 – 22:45

 

 

 

Importert alkohol, drikkevarer på flaske, ferskpresset fruktjuice og noen fasiliteter (inkludert biljard) er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen servering av alkohol for personer under 18 år.

 

Uteserveringer, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel blir informert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - All Inclusive
Strand 550 m - Platanias sentrum 800 m - Chania 12 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom