Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Sunway Apart

Søk etter ledig rom og pris
Kort informasjones liste

 Ingen Pension 

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar

Internet ( mod betaling ) - Strand 800 m. - Alanya centrum 1,5 km. 

Hotellbeskrivelse

Sunway Apart er et lite, kosslig leilighetshotell som ligger i et område som har vørt svært populært for skandinaver i mange år. Her kan du bo rett ved maredshallen, hvor du kan kjøpe fersk frukt og fisk hver dag, og hotellet ligger bare 10 minutter spasertur fra den berømte Kleopatra-stranden.


 Det er et bassengområde med solterasse, utstyrt med solsenger og parasoller, vannsklier og et barnebasseng for de minste. Det er også en bar og en restauranthvor du kan kjøpe frokost, slik at du ikke trenger lage mat selv.


Alanya sentrum ligger bare 1,5 km fra hotellet, og du kan enten ta en kort spasertur eller ta en lokal buss som stopper rett utenfor hotellet. Ved siden av hotellet er et av områdets mest besøkte resturanter, og serverer ikke bare god mat, men også et møtested for skandinaviske turister.Her kan du også se Norske,Svanske og Danske TV.


Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområde, men vær oppmerksom på at fordindelsen ganerelt er veldig treg og ustabil, det er skjeldet mulig å streame filmer eller lignende.

Rom informasjon

To roms leilighet:
Pent møblert leilighet med to soverom for 3 personer. Alle leilighetene er innredet med soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et kombinert soverom / stue med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og alle de nødvendige redskapene, vannkoker, AC ( mot betaling ), safe, TV ( med enekelte skandinaviske kamaler ) og balkong. Badene har walk-in dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjenlig mot betaling.


Tre roms leilighet:
Pent møblert tre-roms leiligheter for fem personer. Alle leilighetene er innredet med to soverom med en dobbeltseng eller en enkeltseng og et kombinert soverom / stue med at åpent kjøkken og en sovesofa. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og alle nødvendige redskaper, AC ( mot betaling ) safe, TV ( med enkelte skandinaviske kanaler ) og balkong. Badet har walk-in dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjengelig mot betaling.

Sunway Apart Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost