• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Sunway Apart
TrustYou Tooltip Text
Kızlar Pınarı Mah. Yıldız Sk. No:18
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Sunway Apart er et lite, koselig leilighetshotell som ligger i et område som i flere år har vært svært populært for skandinaver. Her kan du bo rett ved markedshallen, hvor du kan kjøpe fersk frukt og fisk hver dag, Hotellet ligger bare 10 min. spasertur fra den berømte Kleopatra-stranden.


Det er et bassengområde med solterasse, utstyrt med solsenger,  parasoller,  vannsklier og et barnebasseng for de minste. Det er også en bar og en restaurant hvor du kan kjøpe frokost, slik at du ikke trenger lage mat selv.


Alanya sentrum ligger bare 1,5 km fra hotellet, og du kan enten ta en kort spasertur eller ta en lokal buss som stopper rett utenfor hotellet.
Ved siden av hotellet er et av områdets mest besøkte resturanter og her serveres ikke bare god mat men det er også et møtested for skandinaviske turister. Her kan du også se Norsk, Svensk og Danske TV.


Gratis, trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområde, men vær oppmerksom på at forbindelsen generelt er veldig treg og ustabil, det er sjeldent mulig å streame filmer eller lignende.

Rom informasjon

To roms leilighet:
Pent møblerte 2-roms leiligheter for inntil 3 personer. Alle leilighetene er innredet med soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et kombinert soverom / stue med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og alle de nødvendige redskapene, vannkoker, aircondition ( mot betaling ), safe, TV ( med enkelte skandinaviske kanaler ) og balkong. Badene har walk-in dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjengelig mot betaling.


Tre roms leilighet:
Pent møblerte tre-roms leiligheter for inntil fem personer. Alle leilighetene er innredet med to soverom med en dobbeltseng eller en enkeltseng og et kombinert soverom / stue med at åpent kjøkken og en sovesofa. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og alle nødvendige redskaper, aircondition ( mot betaling ) safe, TV ( med enkelte skandinaviske kanaler ) og balkong. Badet har walk-in dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjengelig mot betaling.

Koncept
Ingen pensjon
Betalte tjenester

Aircondition:              Ca 7 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Safe:                            Ca 3 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Internett i leilighet:  Ca 3 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Vær obs på at prisene er veiledende og kan endres uten att Mixx Travel informeres om det.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Restaurant - Bar - Internet - Strand 800m - Alanya Sentrum 1,5km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom