• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Titanic Mardan Palace
Hotellbeskrivelse
Dette strandhotellet ble modernisert i 2019. Gjestene kan i en 8-etasjers hovedbygning og i flere sidebygninger velge blant 543 røykfrie rom. Det vennlige personalet i resepsjonen hjelper deg gjerne med alt du måtte lure på. Fasilitetene omfatter følgende tjenester: en garderobe, bagasjeoppbevaring, en safe, et vekslingskontor og en minibank. Via WiFi har gjestene tilgang til Internett på fellesområdene. I turskranken kan du få hjelp med å bestille utflukter. Fasiliteter tilpasset rullestolbrukere er tilgjengelige. Et supermarked, en suvenirbutikk og andre forretninger kan benyttes til innkjøp eller vindusshopping. En vakker hage og en lekeplass finnes på eiendommen til hotellet. Blant overnattingsstedets andre fasiliteter finner du en aviskiosk, et TV-rom, et lekerom og et bibliotek. Ved behov kan gjester med egen bil benytte parkeringsplassen. Blant tjenestene som tilbys, er barnevakt mot en ekstra kostnad, barnepass, bilutleie, medisinsk assistanse, transport til/fra flyplassen, oversettertjenester, romservice mot en ekstra kostnad, vaskeriservice, en frisør, et myntvaskeri, pikkoloservice og en hotellege. Syklister kan benytte overnattingstedets egen sykkelbod. Gjestene kan kostnadsfritt lese dagens avis. Ved foredrag, presentasjoner eller møter står 17 konferanserom til disposisjon.
plassering / beliggenhet
Strandhotellet Titanic Mardan Palace ligger ved en hovedgate, og er dermed et godt valg for gjester som vil bo i Antalya. Flyplassen Antalya (AYT) kan nås etter rundt 15 km.
Rom informasjon
På rommene finnes det en stue, et kjøkken og et bad, og et klimaanlegg og sentralvarme sikrer et godt inneklima. På balkongen eller den private terrassen utenfor de fleste rom kan gjestene slappe av og nyte havutsikten. Rommene har vegg-til-vegg-teppe samt dobbeltseng eller king-size-seng. Det finnes separate soverom. Også babysenger og ekstrasenger kan stilles til disposisjon. I tillegg finnes det en safe, en minibar og et skrivebord. For gjester som lager mat selv, er kjøkkenkroken utstyrt med kjøleskap, minikjøleskap, mikrobølgeovn og te-/kaffekoker. Internett-tilgang, telefon med direktevalg, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio, en spillkonsoll og WiFi (uten ekstraavgift) gir deg økt komfortfølelse i ferien. I tillegg kan gjestene benytte seg av overnattingsstedets turndown-service. Et utvalg av hodeputer sikrer deg deilig velvære. Badene har dusj, badekar og boblebad. For daglig bruk er en hårføner, et sminkespeil og badekåper tilgjengelig. På badene sørger kosmetikkprodukter for ytterligere komfort. I tillegg kan du bestille rom tilpasset rullestolbrukere med barrierefritt bad. For foreldre med barn er familierom tilgjengelig.
Mat / Drikke konsept
Serveringstilbudene omfatter en spisesal, en frokostsal, en kafé og en bar. Gjestene har tilgang på 3 restauranter (røykfrie lokaler, buffet, à-la-carte, klimaanlegg og barnestol). Forfriskende drinker i strandbaren gir deg øyeblikk av velvære. Overnattingsstedet tilbyr følgende forpleiningsalternativer: overnatting inkl. frokost og halvpensjon. Til frokost kan gjestene forsyne seg fra den rikholdige buffeten. Til lunsj og middag kan man velge ulike à-la-carte-retter. Glutenfrie måltider, vegetarretter og barnemenyer tilberedes på forespørsel. I tillegg tilbyr hotellet snacks. En spesiell attraksjon er «showcooking». Overnattingsstedet har et utvalg av drikkevarer med og uten alkohol.
Sport og underholdning
I bassenganlegget utendørs vil gjestene få forfriskende opplevelser. I tillegg finnes det et badeområde for barn med 2 plaskebassenger. Dyp avslapning i boblebadet, moro i vannsklia og forfriskende drikkevarer i bassengbaren – her kommer gjestene til å oppleve hvor variert og morsomt det kan være i et badeanlegg. På solterrassen finnes det solsenger og parasoller. Overnattingsstedet tilbyr et sportsprogram utendørs med boccia, sandvolleyball, volleyball, basketball, golf, puttinggreen og bueskyting og, mot et ekstragebyr, tennis. En rekke typer sport er tilgjengelige, deriblant vannsporter som motorbåtturer, sykkelbåtturer, kanopadling, dykking og aqua-fitness og, mot en ekstra avgift, vannskikjøring, windsurfing, jetskikjøring, bananbåtturer og katamaranseiling. Hotellet tilbyr et stort antall sportslige innendørsaktiviteter, f.eks. et treningsrom, bordtennis, badminton, dart, yoga, gymnastikk og aerobic samt, mot et gebyr, biljard, bowling og squash. Overnattingsstedet tilbyr i velværeområdet en rekke behandlinger, deriblant et spa, en badstue, et dampbad, et hamam, en skjønnhetssalong, hydroterapibehandlinger, ayurveda-behandlinger og et solarium samt, mot en ekstra avgift, massasjebehandlinger. Ytterligere fritidstilbud er et fritidsprogram, et diskotek, en miniklubb, et minidiskotek og en nattklubb. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende betalingskort godtas: American Express, VISA, Diners Club, JCB og MasterCard.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom