Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Uspesifisert

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Uspesifisert opphold bør bare velges hvis du absolutt ikke har høye krev til hotellets standard eller beliggenhet, men vil bare ha tak over hode og en seng å sove i.

 

Navn, type og beliggenhet på hotellet er kun oppgitt ved ankomst til destinasjonen. Vær oppmerksom på at overnatting kan forekomme på hoteller / ferieleiligheter som ikke er oppført på vår nettside, og at hotellene kan være lokalisert langt fra byen, i et område med trafikkstøy eller i et område med støy fra barer og diskotek. Det er ingen garanti for fasiliteter som svømmebasseng, air condition, internett, restaurant etc. på hotellet / ferieleiligheten. Du må kanskje flytte til et annet hotell i løpet av ferien - du betaler for transport mellom hotellene.

 

Måltider og rengjøring er vanligvis ikke inkludert i en uspesifisert reise, og du kan heller ikke forvente guideservice på hotellet. Du er selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte våre guider på. telefon - telefonnummer leveres ved ankomst.

 

Vi mottar ikke forespørsler om plassering, anlegg etc. på uspesifiserte reiser, akkurat som vi ikke anbefaler uspesifiserte turer for familier med barn.

 

Bestiller dere flere rom, kan vi ikke garantere at dere får bo på samme hotell/ferieleilighet.

Uspesifisert Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost