• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Utopia Beach Club
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

I Incekum, ca 25 km vest for Alanya, finner du det fantastiske Ultra All Inclusive-hotellet Utopia Beach Club. Her trives alle som ønsker aktiviteter og underholdning for hele familien og som ønsker å bo i nærheten av den barnevennlige Incekum-stranden.

 

Hotellet tilbyr flere muligheter for deilig bading. Det er to bassengområder med utsikt over havet omgitt av svaiende palmer, solsenger og parasoller. Hvis du foretrekker salte bad og sand mellom tærne, velg mellom den fine sandstranden, den lille bukten eller lagunen, som alle er blått flagg.

 

I spasenteret kan du nyte badstue eller tyrkisk bad, og det er også mulig å få en avslappende massasje. Det er også i spasenteret du finner innendørsbassenget. Ønsker du en aktiv ferie tilbys blant annet yoga, pilates og step-aerobic. Eller hva med å utfordre hverandre til et slag tennis?

 

I høysesongen organiserer hotellets underholdningsteam aktiviteter og underholdning. Når mørket faller på er det underholdning i form av show, livemusikk og kvelder hvor DJen arrangerer fest natten lang. For de yngre barna arrangeres det blant annet minidiskotek, ansiktsmaling og skattejakt. Det finnes også en internasjonal miniklubb for barn i alderen 4-12 år og en lekeplass.

 

Hotellet er ikke egnet for folk som har vanskeligheter med å gå da de fleste av hotellets fasiliteter ligger utenfor hovedhotellet og har flere trapper og nivåforskjeller.

 

Trådløst internett er tilgjengelig. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er svært ustabil og det er sjelden mulig å streame film ol.


Rom informasjon

Standard rom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standardrom Villa
Elegant innredet rom for 2 personer. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

 

Familierom
Elegant innredet rom for 4 personer med to rom. Rommene har ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom Villa
Elegant innredet rom for 4 personer med to soverom. Rommene har et soverom med dobbeltseng og soverom med to enkeltsenger og stue med sofagruppe. Rommene har også 2 TVer, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong.
Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

12:00 – 16:00

La’ Patisserie

10:00 – 00:00

Gözleme (tyrkiske pannekaker)

12:00 – 16:00

Kjøttboller og brød

16:00 – 18:00

Is

12:00 – 16:00

Tidig frokost

03:00 – 07:00

 

Drikker

Sunset Bar Lobby

24 timer

Pool Bar

10:00 – 19:00

Laguna Bar

10:00 – 00:00

Incekum Bar

10:00 – 18:00

 

A'la Carte Restaurant – Mot kostnad. Husk å reservere bord.

A’la Carte

19:00 – 22:00

 

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter mot avgift.

 

Vær oppmerksom på at veien ned til stranden består av trapper og nivåforskjeller.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger - Barnebasseng - Gratis internett - Avstand til stranden 0m - Avsallar 3km - Alanya 25km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom